reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Moje cykle tez narazie żyją swoim życiem ;p w sumie po porodzie miałam dopiero trzy miesiączki w odstępach 27 i 34 dni a co będzie dalej to się okaże:confused: ale mam nadzieje ze szybko się unormują bo wcześniej zwykle miałam co 28 dni :)

reklama
Nie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny. :D Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @... ;)

Nie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny. :D Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @... ;)
Haha nie martw się, rozumiem Cię. Ważne, żeby teraz się wszystko unormowało [emoji8] A na dziecko przyjdzie pora

No to fajnie, że „na szczęście negatywny”. To szybkiej i punktualnej @

Faktycznie macie dziewczyny te cykle dłuuugie. Ja mam za to takie 24-27 dniowe. Jak się staram, to dobrze, bo owulacja często występuje, za to jak się nie staram czyli większość życia to mam cżesto okresy, mój mąż się śmieje że ja mam wiecznie okres... heh

Faktycznie macie dziewczyny te cykle dłuuugie. Ja mam za to takie 24-27 dniowe. Jak się staram, to dobrze, bo owulacja często występuje, za to jak się nie staram czyli większość życia to mam cżesto okresy, mój mąż się śmieje że ja mam wiecznie okres... heh
Ja sie z długich cykli cieszylam jak się własnie nie starałam. To taki komfort[emoji23]. Za to teraz cholera mnie bierze, bo wiekszosc ma owulacje 13-16 dzien a ja czekam, czekam i czekam.

Raz mialysmy z kolezanka tego samego dnia okres, potem ona miala w polowie mojego cyklu jeszcze raz a ja swój okres dostalam tydzien przed jej drugim...

Haha nie martw się, rozumiem Cię. Ważne, żeby teraz się wszystko unormowało [emoji8] A na dziecko przyjdzie pora
No to fajnie, że „na szczęście negatywny”. To szybkiej i punktualnej @
Mam nadzieję, że do końca tygodnia przyjdzie małpa. Najgorsze jest to , że następna @ wypada w terminie wizyty u lekarza, ale może akurat się też opóźni. ;)

reklama
Do góry