reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny. :D Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @... ;)
Jeśli Ty się cieszysz, to ja razem z Tobą :)

Mój mąż zawsze mówi że jestem wiecznie przed okresem haha:D To nie moja wina że przez drugą część cyklu mam zawsze nerwa :p

reklama
Jeśli Ty się cieszysz, to ja razem z Tobą :)

Mój mąż zawsze mówi że jestem wiecznie przed okresem haha:D To nie moja wina że przez drugą część cyklu mam zawsze nerwa :p
Ja mam to samo [emoji13] Bezwzględu na to czy jestem przed czy po @ wieczny nerw albo płacz bez powodu

W sumie tak jak zwykle - trądzik się pojawił, dyskomfort czasami się pojawia. Ale ja teraz i tak lekko przechodzę @. :)
To może na dniach przyjdzie. Tzn ? Miałaś nasilone objawy i bóle?
U mnie przed okresem tylko tyle , że brzuch się lekko zaokrągla i cycki trochę większe. No i wieczne bóle jajników lub macicy ale to przez cały cykl.
A po okresie znowu mnie wysypuje trochę

Cześć dziewczyny. Bylam na wątku 2018 ale raczej sie juz nie uda, wiec wskakuje tu do was i licze na 2019 :-) :) oby ten rok byl rokiem szczesliwym;) takze dziewczynki witam was! Milo bedzie jak razem bedziemy sie wspierać.

Hejka ! postanowiłam znow tu zajrzec ;-) termin @ mam na 3 styczen wiec teraz ten wątek bedzie bardziej aktualny ;-) Ciesze sie migdalove ze ty sie cieszysz, ze negatywny [emoji13][emoji13][emoji13]

To może na dniach przyjdzie. Tzn ? Miałaś nasilone objawy i bóle?
U mnie przed okresem tylko tyle , że brzuch się lekko zaokrągla i cycki trochę większe. No i wieczne bóle jajników lub macicy ale to przez cały cykl.
A po okresie znowu mnie wysypuje trochę
U mnie też woda się zbiera w organizmie i brzuch się zaokrągla. Ja już takich nie mam PMSów nasilonych, okres przychodzi bez 'pierd**nięcia'. :D Tyle, że krew leci. ;) Myślę, że jak już pojawiają się dyskomforty u mnie to na dniach będzie @. :)

reklama
Do góry