Betii35
Fanka BB :)
Gratulacje!! ♡♡ dużo zdrówkaWitam [emoji2] U mnie się już sytuacja rozjasnila.. byłam rano na becie wynik 61, więc to na pewno ciąża
W piątek powtórzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!! ♡♡ dużo zdrówkaWitam [emoji2] U mnie się już sytuacja rozjasnila.. byłam rano na becie wynik 61, więc to na pewno ciąża
W piątek powtórzę.
Już zaciskam kciuki najmocniej jak potrafieWłaśnie wracam z badania bety i progesteronu, wyniki wieczorem. Dziewczynki proszę o mocne kciuki [emoji5]
Test też kupiłam wie jak zaraz zajadę do domu to jeszcze sprawdzę na szybcika
GratulujęWitam [emoji2] U mnie się już sytuacja rozjasnila.. byłam rano na becie wynik 61, więc to na pewno ciąża
W piątek powtórzę.
Chyba ze przyjdzie cholerna @ [emoji849][emoji849]
Oby nie przyszła! Ja też miałam w piątek robić i nie wytrzymałam
Testuj [emoji2]O kurde ja się boje ze jak zrobię dziś czy jutro to i tak za wcześnie [emoji849]