nikolka1203
Fanka BB :)
Ja chyba 01.01 choć termin @ na 03.01 ale kurcze już nie wytrzymam chyba dłużej [emoji1696]Ja dzień wcześniej, ale i tak wieczność. Buuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba 01.01 choć termin @ na 03.01 ale kurcze już nie wytrzymam chyba dłużej [emoji1696]Ja dzień wcześniej, ale i tak wieczność. Buuuu
Hahah nie ja nie ma żadnych objawow i wątpię żeby po takim czasie zaskoczyło nagleA tu jak raz będzie Noworoczny Cud !
Tez mam na 3 ale robie jutro [emoji39]Ja chyba 01.01 choć termin @ na 03.01 ale kurcze już nie wytrzymam chyba dłużej [emoji1696]
Ooo to może ja też bym jutro zrobiła [emoji848][emoji16] ale nie mam testu w domu a do apteki kilka km więc kupię dopiero po pracy... Sama się wyrwalam że przyjdę w sylwestra do pracy [emoji23] kto tak robi haha. W takim razie trzymam mocno kciukasy za nas obie i też dam znać mimo tego że nie czuję ani bólu jak na @ ani zmian jak na ciążę.. Jedyny objaw to nabrzmialy biust jak zawsze przed @Tez mam na 3 ale robie jutro [emoji39]
Hahah nie ja nie ma żadnych objawow i wątpię żeby po takim czasie zaskoczyło nagle
Hehe to bede 3 mac kciuki za Ciebie mocno ;-) ja pewnie zobacze biel nad biela ale cóż ..[emoji39]kusiOoo to może ja też bym jutro zrobiła [emoji848][emoji16] ale nie mam testu w domu a do apteki kilka km więc kupię dopiero po pracy... Sama się wyrwalam że przyjdę w sylwestra do pracy [emoji23] kto tak robi haha. W takim razie trzymam mocno kciukasy za nas obie i też dam znać mimo tego że nie czuję ani bólu jak na @ ani zmian jak na ciążę.. Jedyny objaw to nabrzmialy biust jak zawsze przed @
Hehe sie okaże niebawemTo tak nie może być ze my wszystkie nie zaciążymy [emoji23][emoji28][emoji23] któraś musi ... tylko na kogo padł ten cudny fart [emoji847]
Na którą by nie padł będę skakać z radości [emoji176], ja się grzecznie ustawię w kolejce i będę czekać i działać (a przecież to sama przyjemność [emoji4])To tak nie może być ze my wszystkie nie zaciążymy [emoji23][emoji28][emoji23] któraś musi ... tylko na kogo padł ten cudny fart [emoji847]
Hehe mi juz sie troche dluuuuzy to czekanie w kolejce [emoji849]Na którą by nie padł będę skakać z radości [emoji176], ja się grzecznie ustawię w kolejce i będę czekać i działać (a przecież to sama przyjemność [emoji4])