reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nikt Cię nie wykurzy :) na tym forum mimo iż jestem od października chyba przechodziłam wszystkie etapy od euforii po czarna rozpacz :)
Nie zasne dzisiaj chyba.... Boże, tak bardzo nie chce dostać tej @.... A jutro pewnie mnie zaskoczy..... Tak bym chciała doczekać chociaż normalnego testowania. Chociaż byś spokojna, ze wszystko jest ok i że po prostu nie zaskoczyło. A ja już 3 miesiąc z rzędu dostaje okres dużo za wcześnie. Przeszperalam całe internety... Jestem jedynym przypadkiem na całym świecie? 5 dzień od owu już zaczynają się plamienia.... trwają codziennie do okresu, a okres 8-9 dnia. Przecież ja tak nigdy w ciążę nie zajde.

reklama
Nie zasne dzisiaj chyba.... Boże, tak bardzo nie chce dostać tej @.... A jutro pewnie mnie zaskoczy..... Tak bym chciała doczekać chociaż normalnego testowania. Chociaż byś spokojna, ze wszystko jest ok i że po prostu nie zaskoczyło. A ja już 3 miesiąc z rzędu dostaje okres dużo za wcześnie. Przeszperalam całe internety... Jestem jedynym przypadkiem na całym świecie? 5 dzień od owu już zaczynają się plamienia.... trwają codziennie do okresu, a okres 8-9 dnia. Przecież ja tak nigdy w ciążę nie zajde.
Wiem, że jak napisze żebyś postarała się zasnąć to nic nie zmieni... A byłaś z tym u lekarza? (jeśli pisałaś coś na ten temat to nie doczytalam)
Bierzesz duphaston i coś jeszcze ?

Dziewczyny czy któraś z was bierze chela mag b6?.
Na ta przerażająco niska fazę lutealna powinnam brać:
Wit c, B6, B12, E, Cynk, Magnez.
Zastanawiam się jakie leki brać żeby nie przegiąć a żeby to wszystko jakoś współgrało.

I jeszcze mam pytanie. Czy Inofolic, Symfolic i takie inne to wy pijecie cały cykl? Czy po owulacji się odstawia. I jedna saszetkę czy dwie? Dwie saszetki to trochę przegięcie z kwasem foliowym chyba

Dziewczyny czy któraś z was bierze chela mag b6?.
Na ta przerażająco niska fazę lutealna powinnam brać:
Wit c, B6, B12, E, Cynk, Magnez.
Zastanawiam się jakie leki brać żeby nie przegiąć a żeby to wszystko jakoś współgrało.

I jeszcze mam pytanie. Czy Inofolic, Symfolic i takie inne to wy pijecie cały cykl? Czy po owulacji się odstawia. I jedna saszetkę czy dwie? Dwie saszetki to trochę przegięcie z kwasem foliowym chyba
Ja biorę tylko Solgar Female Multiforme czy jakoś tak. To kompleksowy zestaw witamin dla kobiet. Nie biorę nic na owulację, bo ją mam regularnie, co teraz potwierdziły mi badania progesteronu. Ale ja i tak czuję ten czas przed owulacją i po śluzie widzę kiedy zaczyna się czas płodny. To uznałam, że nie ma co się szprycować. A Ty jesteś pewna, że brak ciąży to wina owulacji, że chcesz brać takie rzeczy?

reklama
Ja biorę tylko Solgar Female Multiforme czy jakoś tak. To kompleksowy zestaw witamin dla kobiet. Nie biorę nic na owulację, bo ją mam regularnie, co teraz potwierdziły mi badania progesteronu. Ale ja i tak czuję ten czas przed owulacją i po śluzie widzę kiedy zaczyna się czas płodny. To uznałam, że nie ma co się szprycować. A Ty jesteś pewna, że brak ciąży to wina owulacji, że chcesz brać takie rzeczy?
Ja owulacje mam. Tylko mam niedomogą lutealna i za krótka ta faza lutealna. Już 5 dni po owu już plamilam. A okres 9 dni po owu. I nie raz jak badałam progesteron to miałam poniżej 1,00. Teraz brałam dupka i im więcej go brałam tym gorzej. W sumie mogłabym go garściami chyba jeść i nic by nie pomógł.... A to wszystko co wymieniłam wspomaga ta druga fazę.

Do góry