reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Melduje się po wizycie. Dostałam Pregnyl 10 000. Pęcherzyk od poniedziałku zatrzymał się w miejscu. Nic nie urósł. Ma niecałe 21 mm. Drugi ma niecałe 18 mm.

reklama
@smutna85
Hej. Ja mam 31 lat, w 2020 r. rocznikowo 32 lata i zaczęliśmy starania o pierwsze dziecko. Do tego 12 lat stosowałam antykoncepcję więc nie wiem co będzie. Pierwszy cykl bezowulacyjny podobno ale na szczęście 29 dniowy. Teraz 6 dc, będę obserwować czy mam w ogóle owulacje. Powodzenia! Nie martw się. Starsze kobiety zachodzą w ciążę 🙂😊

Smutna85 witaj. Ja jestem rok młodsza od Ciebie i staramy się od 8 cykli. Robiliście już jakieś badania czy po prostu na razie tylko działacie?
Co do testów owu to one chyba nie dają 100% pewności więc większym pewnikiem jest monitoring.

Witajcie dziewczyny.
Wyczytałam że u Kasi pojawiły się 2 kreski :) Po cichu gratuluję.
My pierwszy cykl z "magicznym" żelem i inofemem, teraz 21 dc wiec niedługo znów rozczarowanie pewnie.
Najgorzej będzie w święta :/

Witam w 32dc dalej nic się nie dzieje zrobiłam test paskowy Pink o czułości 20 i wyszedl mi cień znów czekam dalej co będzie się działo
Asia A u ciebie ?
Trzymam kciuki dalej :) U mnie dziś dzień @, póki co jej nie ma. Po tamtych jasniutkich kreseczkach, które 2 razy miałam to dziś nic...tzn wyszedł cień cienia, ale po czasie...Ale inny test.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry