KiedyPytam
Fanka BB :)
Melduje się po wizycie. Dostałam Pregnyl 10 000. Pęcherzyk od poniedziałku zatrzymał się w miejscu. Nic nie urósł. Ma niecałe 21 mm. Drugi ma niecałe 18 mm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to niedobre sa wielkosci? nie znam sie na tym kompletnie...Melduje się po wizycie. Dostałam Pregnyl 10 000. Pęcherzyk od poniedziałku zatrzymał się w miejscu. Nic nie urósł. Ma niecałe 21 mm. Drugi ma niecałe 18 mm.
No niby dojrzały jest już od 20 mm. Do ta wielkość tego jednego. Tylko gdyby nie Pregnyl to by nie pękł napewno. Skoro doszedł do jakiejś wielkości i zamiast pęknąć to się zatrzymał.a to niedobre sa wielkosci? nie znam sie na tym kompletnie...
wystarczy jeden :-) trzymam kciukiNo niby dojrzały jest już od 20 mm. Do ta wielkość tego jednego. Tylko gdyby nie Pregnyl to by nie pękł napewno. Skoro doszedł do jakiejś wielkości i zamiast pęknąć to się zatrzymał.
Trzymam kciuki dalej U mnie dziś dzień @, póki co jej nie ma. Po tamtych jasniutkich kreseczkach, które 2 razy miałam to dziś nic...tzn wyszedł cień cienia, ale po czasie...Ale inny test.Witam w 32dc dalej nic się nie dzieje zrobiłam test paskowy Pink o czułości 20 i wyszedl mi cień znów czekam dalej co będzie się działo
Asia A u ciebie ?
To czekamy kochana może magia zadziała [emoji4]Trzymam kciuki dalej U mnie dziś dzień @, póki co jej nie ma. Po tamtych jasniutkich kreseczkach, które 2 razy miałam to dziś nic...tzn wyszedł cień cienia, ale po czasie...Ale inny test.