reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Nie jest aż tak źle z tym stosunkiem.Stosunek lh do fsh za niski. Jestem załamana i chce mi się wyć ;(
młoda1994
Kochana dla pocieszenia ja mam z marca wyniki lh i fsh i stosunek mam mniejszy niż ty 0.58 i lekarz mówil endo że wszystko ok. Tylko że w DE nie karza robić tych badań między 3 a 5dc tylko obojętnie kiedy wykonują te badania.Stosunek lh do fsh za niski. Jestem załamana i chce mi się wyć ;(
Mały przyrost, a ile spóźnia Ci się @?Dziewczyny,
15.11 bylam na becie, bylo 14.3; powtorzylam dzisiaj jest 18.5
Cos jest nie tak, bardzo maly przyrost
Witajcie .niestety listopad nie będzie dla mnie szczęśliwy. Po 5 dniach plamienia, przyszedł okres. Za tydzień mam wizytę u gina. Poleciła zrobić badania , prolaktyny na poniedziałek. Czy polecacie zrobić Jeszce dodatkowe badanie ,jak już upuszce trochę krwi? Pozdrawiam
młoda1994
Między 3 a 5dc możesz zrobić lh fsh estradiol, testosteron. Tsh prolaktyna w dowolnym dniu możesz zrobić.Witajcie .niestety listopad nie będzie dla mnie szczęśliwy. Po 5 dniach plamienia, przyszedł okres. Za tydzień mam wizytę u gina. Poleciła zrobić badania , prolaktyny na poniedziałek. Czy polecacie zrobić Jeszce dodatkowe badanie ,jak już upuszce trochę krwi? Pozdrawiam
Paraply
To jest jakieś już apogeum! Od 7 miesięcy się staramy i nic. W pracy z miesiaca na miesiąc jest coraz gorzej. Lata lecą a ja dalej w punkcie wyjścia. Taki żal i smutek mnie ogarnął, że pierwszy raz siedzę i ryczę. Miałam podejść do nowego cyklu z nadzieją bo przecież ten magiczny żel kupiłam ale d... a, co mi żel pomoże jak hormony nie takie jak być powinnyKochana dla pocieszenia ja mam z marca wyniki lh i fsh i stosunek mam mniejszy niż ty 0.58 i lekarz mówil endo że wszystko ok. Tylko że w DE nie karza robić tych badań między 3 a 5dc tylko obojętnie kiedy wykonują te badania.
jeszczebedziepieknie
Ciezko mi powiedziec.
2.11 bylam na monitoringu, gin stwierdzil ze juz po owu, plyn za macica. 16.11 kazal robic test, wyszedl od razu pozytywny, blady ale widoczny
Ostatnia @ 18.10
2.11 bylam na monitoringu, gin stwierdzil ze juz po owu, plyn za macica. 16.11 kazal robic test, wyszedl od razu pozytywny, blady ale widoczny
Ostatnia @ 18.10
Mały przyrost, a ile spóźnia Ci się @?
młoda1994
Przykro mi kochana, ale właśnie przed chwilą czytałam że jest jakaś suplementacja aby podwyższyć te lh fsh ale nie wiem dokładnie na czym to polega.To jest jakieś już apogeum! Od 7 miesięcy się staramy i nic. W pracy z miesiaca na miesiąc jest coraz gorzej. Lata lecą a ja dalej w punkcie wyjścia. Taki żal i smutek mnie ogarnął, że pierwszy raz siedzę i ryczę. Miałam podejść do nowego cyklu z nadzieją bo przecież ten magiczny żel kupiłam ale d... a, co mi żel pomoże jak hormony nie takie jak być powinny
Ja sprawdzałam wyniki z pl z 2016 roku jak leżała na oddziale endokrynologicznym to tam wyszedł mi stosunek lh do fsh 0 54 i tam byłam w 6dc a tutaj w marcu w DE i badania miałam robione dzień przed miesiączka i stosunek lh fsh wyszedł 0.58 ale będę w Pl w grudniu to zrobię te badania bo na same święta mam dostać @ więc wyrobię się że zrobię 3-4dc lh fsh estradiol testosteron Wit d3 i prolaktyne i sama jestem ciekawa jaki będzie stosunek lh do fsh
reklama
Paraply
Młoda1994, daj znać jak wyniki grudniowe. Lekarz nic z tym nie chciał zrobić jak starałas się? Nie mówił, że trzeba podwyzszyc stosunek lh do fsh?
Wyplakalam się wczoraj mezulkowi w ramię, pogadaliśmy i nabrałam dzięki niemu więcej optymizmu mimo, że okazało się, że jego wyniki hormonalne (też fsh i lh) wyszły słabe. Poswiecimy teoche czasu na uregulowanie hormonów i może wtedy coś z tych działań wyjdzie. Na chwilę obecną wiem, że kolejne cykle będą na bank stracone.
Wyplakalam się wczoraj mezulkowi w ramię, pogadaliśmy i nabrałam dzięki niemu więcej optymizmu mimo, że okazało się, że jego wyniki hormonalne (też fsh i lh) wyszły słabe. Poswiecimy teoche czasu na uregulowanie hormonów i może wtedy coś z tych działań wyjdzie. Na chwilę obecną wiem, że kolejne cykle będą na bank stracone.