reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny możecie mi pomóc z interpretacją?? Pogubilam się troszkę.... dziś 15dc, cykle mam 30dniowe. Czyli owu powinna być przede mną. Jajnik już trochę kluje.
Idziemy równo, dzis mam 16 d.c. Robię testy, ale dopiero zaczyna sie pojawiać wyraźna kreska. Cykle okolo 30 dni. Jajniki czuje mocno. Wczoraj rozciągliwy śluz. Wydaje mi się, ze ten 1 test z 18 jest dodatni

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Dziewczyny!!! Bo ja już zglupialam heh, poprostu jeśli teraz się nie uda to na następny raz elektronicznym ;) Choć ja owu czuje, ale wolę to potwierdzić. Tzn w tym wypadku pik bo mieszkam w Ie więc monitoring odpada póki co... co do godzin robienia testów, ważne że się robi popołudniu nie musi to być 17 19. Ważne że nie rano i nie pić 2h przed. Ja pracuje ten tydzień do 23 stąd teraz taka godzina. Dzięki raz jeszcze . Jajnik daje o sobie znać.... więc ;)

Dziewczyny, macie jakies sposoby na bolace piersi?
Ten bol jest straszny, nie moge ich nawet dotkac. Podczas siedzenia mam nawet wrazenie, ze czuje, jak krew mi w zylach plynie.
A bieganiu nawet myslec nie chce [emoji45] rano odstawilam corke do przedszkola. Mlodej bylo zimno, wiec kawalek podbieglysmy, a mi sie az czarno przed oczami zrobilo...

Bada Ci pęcherzyk i czy podać Pregnyl tylko poprzez USG? Kurcze na stronach klinik pisza, że to jest strzelanie w ciemno. Że trzeba jeszcze badać estradiol
Tak super, że tak niby opisują, ale na wynik czekasz około 24h, wiec możesz przeoczyć moment podania i potem nie wiadomo jaki jest poziom po tylu godzinach. Chyba ze znajdziesz ekspresowe laboratorium.

reklama
Do góry