reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
a ja wam powiem..kurna, wczoraj sie poklocilam z moim mezutkiem.
No tak sie wkur.... zdenerwowalam, ze powiedzialam mu, ze nie chce wiecej dzieci. choc w sumie to nieprawda...Nadal jestem "nadeta", jakby to powiedziala moja babcia...
yh. te hormony :D

Dziewczyny, czy trzeba się jakoś specjalnie przygotować na monitoring cyklu? W przyszłym tygodniu idę pierwszy raz, to będzie mój 12dc,ginekolog powiedziała, żeby przyjść 12,13 albo 14dc. Jedyny wolny termin był właśnie wtedy gdy wypada mi 12 dzień.

reklama
Tez trzymam kciuki. Syn może mieć nawet operacje Zobaczymy. Możesz mi napisać leki jakie przyjmujesz ? Bo mój syn 3 a był okres ze 5 a i był zle leczony na początku. Długa historia.
U mnie dziwna historia. Przyjmowałam lamotrin 25 depakine chrono 500 i 300 leveti coś tam i kupę innych leków po których ciągle spałam i chodziłam jak pijana lub na cpana. Od kad mieszkam w DE czyli od 18 kwietnia 2018r mialam do dzisiaj z około 4 ataki lekkie. Jak zażywalam leki na padaczke to miałam ataki nawet 5 razy dziennie traciłam wzrok przy atakach. Wszystko mnie bolało.

Do góry