młoda1994
Fanka BB :)
Oczywiście że jest szansa.wstawie wstawię już się nie mogę doczekać. A właśnie na innym forum tez widza druga kreseczkę. Także szansa jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że jest szansa.wstawie wstawię już się nie mogę doczekać. A właśnie na innym forum tez widza druga kreseczkę. Także szansa jest.
ZwlasZcza ze objawy mam zgagę senność, bóle podbrzusza. Zobaczymy jutroOczywiście że jest szansa.
Gratuluje może mój tez taki wyjdzie Ok 6 tyg. Póki co to jest Ok 4-5 tydz.Dziewczyny coś koło 6tygodnia i kilku dni i test taki i były dwa pecherzyki może bliźnięta skoro taki ciemny Zobacz załącznik 1046371
kiedy miałaś owu. Pamietam ze pisałaś. Wiec jak mi się udało to będzie podobny termin.Dziewczyny coś koło 6tygodnia i kilku dni i test taki i były dwa pecherzyki może bliźnięta skoro taki ciemny Zobacz załącznik 1046371
No to tym bardziej trzymam kciuki za piękna betę i ciąże bez komplikacji [emoji846][emoji110]ZwlasZcza ze objawy mam zgagę senność, bóle podbrzusza. Zobaczymy jutro
a miałaś leki po owu? Bo mi dawała właśnie na wydłużenie 2 fazy. Bo miałam super różnie.Hej dziewczyny. Ja przy niedzieli z kiepskimi wiadomościami. Dzisiaj rano były przytulanki z mężem. I od rana zaczęłam lekko krwawić. Pojawił się śluz w dużych ilościach lekko brunatny. Myślałam że to może nadżerka, że coś się podrażniło i stąd to więc się zbytnio nie przejęłam. Tym bardziej!!! Że rano skoczyła mi temperatura prawie do 37 stopni. Ale z biegiem dnia, zaczął mnie pobolewac brzuch, miednica, i teraz już krew na wkladce, i w ogóle chyba rozkręca się okres. Jestem załamana dwa pęcherzyki piękna owulacja. I nic znowu nic. Z jednej strony dobrze że cykl nie wydłużył się jakoś mocno, ale jestem tydzień po owulacji. Czyli ta faza lutealna jest skrócona..... Ehhhh.... Brak mi sił Zobacz załącznik 1046609
Nie. Chciałam brać dupka ale i profesor i lekarka mi odradzili żeby właśnie cyklu nie wydłużyć za bardzo. Bo i tak już 31 dni. Ale kto to wiedział.... Przecież teraz powinno być zagnieżdżenie a nie okres ja zwariujea miałaś leki po owu? Bo mi dawała właśnie na wydłużenie 2 fazy. Bo miałam super różnie.