reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mi gin nie kazała aż tak się przejmować temp, kazała zrobić po wczorajszym teście betę i zobaczymy co dalej.
No tak bo gin nie sugeruje się temperatura tykko beta bo z testami różnie bywa szczerze mówiąc.

Ja też trzymam kciuki za duża betę i czekam cierpliwie jak zrobisz badanie i wstawisz nam tu wynik [emoji110][emoji3526]

Pracuje jak pracuje nic nie poradzę. Dlatego tez nie zawsze jest jak się przytulać mierzyć czy zrobić badania bo nocki dają w kość.
A nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czuję ;)

Ja dzisiaj wstałam o 5 bo się zbudziłam. I miałam nie mierzyć, bo wiem że to bez sensu ale miałam prawie 37.... Zobaczę jak jutro. Zawsze jak tak wstawałam i chodziłam to temperatura była jeszcze niższa przez to, a nie że szła w górę.

no to kochana tak jak ja. poszłam na wizytę kontrolną i się okazało że dziadostwo jest (polip0,8mm)..akurat byłam po miesiaczce i poszłam do szpitala usunęli we wtorek..także następny cykl znów wrócimy do starań...
Nie rozumiem czemu mnie tak odwlekł do stycznia skoro następną @ mam na początku grudnia.

A nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czuję ;)

Ja dzisiaj wstałam o 5 bo się zbudziłam. I miałam nie mierzyć, bo wiem że to bez sensu ale miałam prawie 37.... Zobaczę jak jutro. Zawsze jak tak wstawałam i chodziłam to temperatura była jeszcze niższa przez to, a nie że szła w górę.
Hm może i tam podskoczy szpital mamy w mieście

No tak bo gin nie sugeruje się temperatura tykko beta bo z testami różnie bywa szczerze mówiąc.

Ja też trzymam kciuki za duża betę i czekam cierpliwie jak zrobisz badanie i wstawisz nam tu wynik [emoji110][emoji3526]
wstawie wstawię już się nie mogę doczekać. A właśnie na innym forum tez widza druga kreseczkę. Także szansa jest.

Dziewczyny coś koło 6tygodnia i kilku dni i test taki i były dwa pecherzyki może bliźnięta skoro taki ciemny 🤭
IMG_2443.JPG

reklama
Do góry