Margaretka_s
Aktywna w BB
Pracuje jak pracuje nic nie poradzę. Dlatego tez nie zawsze jest jak się przytulać mierzyć czy zrobić badania bo nocki dają w kość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak bo gin nie sugeruje się temperatura tykko beta bo z testami różnie bywa szczerze mówiąc.Mi gin nie kazała aż tak się przejmować temp, kazała zrobić po wczorajszym teście betę i zobaczymy co dalej.
Zgadza się. Kiedyś pracowałam na nocki i nigdy więcej. Nocka w pracy a dzień do du.pyPracuje jak pracuje nic nie poradzę. Dlatego tez nie zawsze jest jak się przytulać mierzyć czy zrobić badania bo nocki dają w kość.
A nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czujęPracuje jak pracuje nic nie poradzę. Dlatego tez nie zawsze jest jak się przytulać mierzyć czy zrobić badania bo nocki dają w kość.
Nie rozumiem czemu mnie tak odwlekł do stycznia skoro następną @ mam na początku grudnia.no to kochana tak jak ja. poszłam na wizytę kontrolną i się okazało że dziadostwo jest (polip0,8mm)..akurat byłam po miesiaczce i poszłam do szpitala usunęli we wtorek..także następny cykl znów wrócimy do starań...
Hm może i tam podskoczy szpital mamy w mieścieA nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czuję
Ja dzisiaj wstałam o 5 bo się zbudziłam. I miałam nie mierzyć, bo wiem że to bez sensu ale miałam prawie 37.... Zobaczę jak jutro. Zawsze jak tak wstawałam i chodziłam to temperatura była jeszcze niższa przez to, a nie że szła w górę.
Zgodzę się ale lubię swoją prace.Zgadza się. Kiedyś pracowałam na nocki i nigdy więcej. Nocka w pracy a dzień do du.py
wstawie wstawię już się nie mogę doczekać. A właśnie na innym forum tez widza druga kreseczkę. Także szansa jest.No tak bo gin nie sugeruje się temperatura tykko beta bo z testami różnie bywa szczerze mówiąc.
Ja też trzymam kciuki za duża betę i czekam cierpliwie jak zrobisz badanie i wstawisz nam tu wynik [emoji110][emoji3526]
O matkoDziewczyny coś koło 6tygodnia i kilku dni i test taki i były dwa pecherzyki może bliźnięta skoro taki ciemny Zobacz załącznik 1046371