reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Testowalam dziś znów i wczoraj to musiał wystąpić jakiś błąd. Bo gdybym dziś miała owu to test wyszedlby wyrazniejszy to raz, a dwa nie Czuje owu A zazwyczaj mam tak, że jajnik boli itd. Więc będę testować dalej.... I dobrze bo wczoraj i dziś z Moim mijalismy się przez to że różne zmiany w pracy i nie było nawet jak.... Trzymajcie kciuki :)
Wiesz nie wiem czy sugerowała bym się testom z 2 innych firm. Bo mogą pokazywać inaczej. Poza tym jeśli te 1 to domowe laboratorium to w moim przypadku pokazywały owu kilka razy w 1 cyklu więc zmieniłam.

Wiesz nie wiem czy sugerowała bym się testom z 2 innych firm. Bo mogą pokazywać inaczej. Poza tym jeśli te 1 to domowe laboratorium to w moim przypadku pokazywały owu kilka razy w 1 cyklu więc zmieniłam.
Te 1 to domowe lab. Wiem wiem jak działają bo używałam ich już i w maju w udanym cyklu i chyba dlatego znow kupilam....sentyment.... co do roznych firm hmm w sierpniu w 1 dniu z 3 różnych firm w ten sam dzień wszystkie były pozytywne. Lecz niestety się nie udało. A teraz wracamy do starań.

Dziewczyny powiedzcie mi bo ja juz jestem cala glupia i nic nie wiem. Mianowicie chodzi o owulacje, jakby się mi przesunela i mam teraz mam kilka dni przed miesiączką. Znajoma ktora również staraja sie z mezem o dzidzie twierdzi ze nie uda sie zeby doszlo do zapłodnienia bo to juz organizm i wszystko przygotowuje sie do miesiaczki i rozkrecenia jej co wyklucza zapłodnienie.... i sie ze mna sprzecza i upiera przy swoim, az zwiatpilam ... aczkolwiek wydaje mi sie to bzdura

no to kochana tak jak ja. poszłam na wizytę kontrolną i się okazało że dziadostwo jest (polip0,8mm)..akurat byłam po miesiaczce i poszłam do szpitala usunęli we wtorek..także następny cykl znów wrócimy do starań...
Ja się wczoraj dowiedziałam, że owu była.
Mam niestety polipa endometrialnego i mam iść na usunięcie w styczniu. Zajście z polipem jest mało prawdopodobne, choć lekarz kazał się starać. U nas zawieszenie starań do odwołania.

Dziewczyny mam pytanie. Plamie od 3 dni A dziś powinna przyjść paskuda. Temperatura 37.00 I zauważyłam dużo śluzu (wygląda jak ten w czasie owulacji ) klejacy, błyszczący przezroczysty. Test oczywiście negatywny. Dziwna sprawa z tym sluzem. Któraś tak miała?

Dziewczyny mam pytanie. Plamie od 3 dni A dziś powinna przyjść paskuda. Temperatura 37.00 I zauważyłam dużo śluzu (wygląda jak ten w czasie owulacji ) klejacy, błyszczący przezroczysty. Test oczywiście negatywny. Dziwna sprawa z tym sluzem. Któraś tak miała?
Powtórz test za 2 dni. Jak @ nie przyjdzie. Mi test wyszedł na 3 dzień po spodziewanej @. A sluz miałam wtedy właśnie jak na owu z tymże zabarwiony na biało.

reklama
Powtórz test za 2 dni. Jak @ nie przyjdzie. Mi test wyszedł na 3 dzień po spodziewanej @. A sluz miałam wtedy właśnie jak na owu z tymże zabarwiony na biało.
No właśnie mam dobre przeczucie. Masakrycznie bolą mnie piersi od tygodnia. Minimalnie jak by mdliwo. Ale te piersi I plamienie inne niż zwykle. Trzymajcie kciuki :)

Do góry