KiedyPytam
Fanka BB :)
Kochane ale Wy nie widzicie całego mojego wykresu. Ja na początku okresu też miałam prawie 36,6.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mimo wszystko nie mierz temperatury bo ona cię nakreca. A jeśli się udało Ci zajść w ciążę to stres i nerwy nie pomogą a mogą zaszkodzić.Kochane ale Wy nie widzicie całego mojego wykresu. Ja na początku okresu też miałam prawie 36,6.
To może powtórz jutro rano raz jeszcze test a jak nie będzie miesiączki to w poniedziałek na betę bo plamienia mogą oznaczać niski progesteron albo dzisiaj masz plamienia implantacyjne.?Ja plamie od środy wieczorem. Minimalnie Ale jednak .temperatura rano 37.1. Test negatywny. Miesiączka planowo jutro ... żeby paskudna nie przyszła....
Czy wy widzicie to co ja?? Nie wytrzymałam, dzis zdrobilam test ten bardzo czuły...na 5 dni przed planowaną @.
Widać widać. [emoji846]Czy wy widzicie to co ja?? Nie wytrzymałam, dzis zdrobilam test ten bardzo czuły...na 5 dni przed planowaną @.