reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny, czy pobolewanie jajnika bardziej wskazuje na zbliżającą się @ czy ewentualnie na ciążę jak sądzicie?
No właśnie ciężko powiedzieć. Bo mnie raz na jakiś czas co zakluje w jajniku i tak przez cały cykl. Teraz gdy nie ma ciąży i wtedy kiedy się udało tez

reklama
Ehhhh.... Tak bardzo nie chce by okres przyszedł. I tak bardzo chcę by się W KOŃCU UDALO. Chyba mam szanse z tymi dwoma pękniętymi pęcherzykami?....

Kiedy masz termin @? Kiedy bedzuesz testowac? Wydaje mi się, ze jestesmy na tym samym etapie cyklu...dzis u mnie 26dc i jeszcze 6 dbi do @.
Dzis 29dc. Długi cykl już dlatego lekarz mówił bym nie brała dupka. Owu była w zeszły weekend. Niby mam testować 24-25. Ale ja chyba zrobię już po weekendzie :D W środę będzie 10-11 po owu. No chyba że okres będzie wczesniej

Dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam oczywiście testy jedne i drugie ;) Ale jak żyje to takiego czegoś nie widziałam heh A chodzi mi o kubeczek na sperme.. Slyszalyscie o tym ?? Wygląda coś ala jak menstruacyjny z tym że ma taką koncoweczke i napisane że nie uronisz, ani jednej kropli :) heh wielokrotnego użytku cena w bootsie ok 41e.

Zrobiłam test 10dc i taki wynik....hmm niemożliwe. Ale te testy z domowego lab tak mają.... ten 1 z wczoraj.

Załączniki

• 1573753392024115561755962155670.jpg
    1573753392024115561755962155670.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry