Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak teraz masz pozytywny w 10 dc to okres też przyjdzie wcześniej.Ten co miałam w 14 dc to okres przyszedł dzień wcześniej czyli wtedy miałam 29 dniowy cykl.
Mam nadzieje, że nieTo jak teraz masz pozytywny w 10 dc to okres też przyjdzie wcześniej.
No to trzymam kciuki za ten cykl kochana.Hormony mam ok, cykle jak w zegarku właściwie. Stąd to zdziwienie dziś. Ale coz zrobię jeszcze testy i zobaczymy. W maju w cyklu w którym się udało też te testy tak ,, skakaly,, mam je na pamiątkę....
Dlaczego? Jeśli 10dc pozytyw i faktycznie owu to okres powinien przyjść wcześniej jeśli nie masz problemu z drugą faza lutealna.Mam nadzieje, że nie
Bo najlepiej przytulać się przed spaniem. Później nie wstajemy już, idziemy spać a rano co wyleci to wyleci. To co mialo dotrzeć to dotarło.L
Ja wlasnie jestem ciekawa jak to jest. Ja ile bym nie leżała a leżę nawet z nogami do góry 15 minut i i tak wylatuje.
Chodziło mi o to, żeby nie przylazla francaDlaczego? Jeśli 10dc pozytyw i faktycznie owu to okres powinien przyjść wcześniej jeśli nie masz problemu z drugą faza lutealna.
Aha no tak. Nie zrozumiałam. Oczywiście życzę Ci aby nie przyszła Franca[emoji846]Chodziło mi o to, żeby nie przylazla franca
Ja pewnie po weekendzie potestuje , bo to okresu napewno nie dam rady wytrzymacA ty jak?