Wow to już niedługo ja dopiero około 17 listopada także mnie czeka dłuższe czekaniePomiedzy 12 a 14 listopada Choc raz zdazylo mi sie w tym roku, ze cykl byl bardzo krotki- tzn 24 dni. Wiec teoretycznie nawet jutro moglaby @ nadejsc..
A ile jestes po spoznionej @? Jakiej dlugosci masz cykle i w ktorym dniu robilas bete?
reklama
tak zdiagnozowane.Masz PCOS?
aniajg2
Fanka BB :)
Jakie masz objawy Pcos? Bo ja u siebie podejrzewam.tak zdiagnozowane.
Jakie masz objawy Pcos? Bo ja u
Ja jestem w trakcie diagnostyki, ale chyba jednak to cholerstwo mam, chociaz z objawow: cykle bezowulacyjne, długie, trądzik i stosunek lh/fsh 1.5. Wszystko inne ok. Przede mną jeszcze krzywa glukozowo insulinowaJakie masz objawy Pcos? Bo ja u siebie podejrzewam.
Mimi94
W mnie rok temu niby zdiagnozowali PCOS : nieregularne miesiączki, brak owulacji, kilka nie pękniętych pęcherzyków, hiperprolaktylemia, IO. Po roku brania tylko anty jajniki w normie, prolaktyna w normie, tsh, ft3 ft4 w normie, cukier w normie. W kwietniu odstawilam anty i do sierpnia miałam regularnie @. W sierpniu sie popsuło może przez stres bo ślub braliśmy, we wrzesniu też nie było ok bo mąż trafił do szpitala. I dopiero w październiku po wywołaniu dostałam @ i od razu CloJa jestem w trakcie diagnostyki, ale chyba jednak to cholerstwo mam, chociaz z objawow: cykle bezowulacyjne, długie, trądzik i stosunek lh/fsh 1.5. Wszystko inne ok. Przede mną jeszcze krzywa glukozowo insulinowa
Love_sun
dzien dobry
Ja juz na nogach, jedno dziecko wyslane do szkoly..drugie spi. Ale mala zostawie dzis w domu, dzis w nocy bidulka co chwile kaszlala, yh
U mnie 25 dc. Brzuch cmi, lekko ciagnie mnie jajnik.. wczoraj wieczorem tak mnie zaczely swedziec brodawki, ze sie ciagle drapalam z jednej strony ciekawa jestem, czy sie w tym miesiacu udalo, z drugiej strony jestem przekonana, ze @ przyjdzie... w moim wieku juz chyba tak latwo nie bedzie...
Ja juz na nogach, jedno dziecko wyslane do szkoly..drugie spi. Ale mala zostawie dzis w domu, dzis w nocy bidulka co chwile kaszlala, yh
to po prostu u Ciebie bedziemy trzymac dluzej kciukiWow to już niedługo ja dopiero około 17 listopada także mnie czeka dłuższe czekanie
U mnie 25 dc. Brzuch cmi, lekko ciagnie mnie jajnik.. wczoraj wieczorem tak mnie zaczely swedziec brodawki, ze sie ciagle drapalam z jednej strony ciekawa jestem, czy sie w tym miesiacu udalo, z drugiej strony jestem przekonana, ze @ przyjdzie... w moim wieku juz chyba tak latwo nie bedzie...
KiedyPytam
Hej dziewczyny. Czy to nie cudowne że dzisiaj dalej wolne? Poniżej wysyłam mój wykres. Czy coś z niego wyczytacie? Czy ja mogłam faktycznie mieć owulację przy takiej temperaturze? Niby się utrzymuje wyższa ale dalej nie 37,00.
I wiem że już o to pytałam, ale jutro wieczorem mam dentystę. Czy mam iść na pełnym luzie, czy nadmienić coś? Nawet jeśli załóżmy była owu w piątek sobotę, to zagnieżdżenie po 6 dniach więc jeszcze tam nic się nie dzieje....?
Ale czy mimo wszystko coś tam zasugerować dentyście?
I wiem że już o to pytałam, ale jutro wieczorem mam dentystę. Czy mam iść na pełnym luzie, czy nadmienić coś? Nawet jeśli załóżmy była owu w piątek sobotę, to zagnieżdżenie po 6 dniach więc jeszcze tam nic się nie dzieje....?
Załączniki
Margaretka_s
Aktywna w BB
Witajcie właśnie zrobiłam test w 11-12 dpo negatywny, @ mam dostać w środę także czekam, lub powtórzę test po dniu @. A nóż mi się cykle uregulowały.
Love_sun
ee, u mnie dzis nie ma wolnego..normalny dzien a co do dentysty... normalnie mozesz isc, bez paniki, nie wariuj kochana :-) a co do wykresu, to nie pomoge, nigdy nie interesowalam sie wykresami. Kiedys kupilam komputer cyklowy, mierzylam temperature i to on mi pokazywal dni plodne.Hej dziewczyny. Czy to nie cudowne że dzisiaj dalej wolne? Poniżej wysyłam mój wykres. Czy coś z niego wyczytacie? Czy ja mogłam faktycznie mieć owulację przy takiej temperaturze? Niby się utrzymuje wyższa ale dalej nie 37,00.
a jakiej czulosci mialas test? Pamietam, ze u mnie w obu ciazach, test o czulosci 25 wyszedl z blaaaaaada, ledwo widoczna druga kreska, prawie niewidoczna w dzien spodziewanego okresu. A ty jestes jeszcze przed terminem.... :-)Witajcie właśnie zrobiłam test w 11-12 dpo negatywny, @ mam dostać w środę także czekam, lub powtórzę test po dniu @. A nóż mi się cykle uregulowały.
reklama
Margaretka_s
Aktywna w BB
10 super czuły, choć w pierwszej ciąży ( Ok 7 dni po wyszła blada kreseczka, także powtórzę po miesiączce. Tak myśle bo ja pracuje na zmiany wiec w środę i dopiero w sobotę jak okres nie przyjdzieee, u mnie dzis nie ma wolnego..normalny dzien a co do dentysty... normalnie mozesz isc, bez paniki, nie wariuj kochana :-) a co do wykresu, to nie pomoge, nigdy nie interesowalam sie wykresami. Kiedys kupilam komputer cyklowy, mierzylam temperature i to on mi pokazywal dni plodne.
a jakiej czulosci mialas test? Pamietam, ze u mnie w obu ciazach, test o czulosci 25 wyszedl z blaaaaaada, ledwo widoczna druga kreska, prawie niewidoczna w dzien spodziewanego okresu. A ty jestes jeszcze przed terminem.... :-)