Margaretka_s
Aktywna w BB
Ja będąc w ciąży nie wiedziałam o tym byłam u dentysty ze znieczuleniem i było Ok z dzieckiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można spokojnie leczyć (najlepiej powiedz że przypuszczasz że możesz być w ciazy to da Ci bezpieczniejsze a zarówno skuteczne znieczulenie) chociaż pewnie jeszcze nie doszło U Ciebie do implantacji.No właśnie chodzi o to, że nie chce robić z siebie wariatki, ale z tego co czytam, nawet na tych stronach, gdzie odpowiadają lekarze, to mówią, że można spokojnie leczyć, ale należy powiedzieć lekarzowi nawet jeśli jedynie się podejrzewa.
A gdzie Ty mieszkasz?dzien dobry
Ja juz na nogach, jedno dziecko wyslane do szkoly..drugie spi. Ale mala zostawie dzis w domu, dzis w nocy bidulka co chwile kaszlala, yh
to po prostu u Ciebie bedziemy trzymac dluzej kciuki
U mnie 25 dc. Brzuch cmi, lekko ciagnie mnie jajnik.. wczoraj wieczorem tak mnie zaczely swedziec brodawki, ze sie ciagle drapalam z jednej strony ciekawa jestem, czy sie w tym miesiacu udalo, z drugiej strony jestem przekonana, ze @ przyjdzie... w moim wieku juz chyba tak latwo nie bedzie...
w sumie to i tak moze byc za wczesnie :-) wiec poki @ nie ma, to jest szansa, ze sie udalo :-)10 super czuły, choć w pierwszej ciąży ( Ok 7 dni po wyszła blada kreseczka, także powtórzę po miesiączce. Tak myśle bo ja pracuje na zmiany wiec w środę i dopiero w sobotę jak okres nie przyjdzie
dojczland ;-)A gdzie Ty mieszkasz?
U nas dzisiaj wolnee:-)
U mnie 11dc więc zaczynamy starania ale całkiem na luzie i nic m nie mówię niech się nie stresuje :-)
No ja umówiłam dentystę bo byłam na kontroli i się okazało że mam dwie malutkie dziurki takie dosłownie na 5 minut leczenia. I skoro lekarka mówiła że nie ma owu w tym cyklu to się umówiłam.Można spokojnie leczyć (najlepiej powiedz że przypuszczasz że możesz być w ciazy to da Ci bezpieczniejsze a zarówno skuteczne znieczulenie) chociaż pewnie jeszcze nie doszło U Ciebie do implantacji.
A tak na przyszłość to wszystkie zabiegi stomatologiczne najbezpieczniej wykonywać w 2 trymestrze chociaż to naprawdę jest indywidualna sprawa i najlepiej zaufać swojemu lekarzowi:-)