A wcześniej (przed metforminą) miałaś problemy z owulacją? Przepraszam, że tak się dopytuje, ale jutro własnie idę na test obciążenia glukozą, bo mam dostać metforminę, jeszcze nie mam diagnozy IOTeraz 2 miesiąc biorę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wcześniej (przed metforminą) miałaś problemy z owulacją? Przepraszam, że tak się dopytuje, ale jutro własnie idę na test obciążenia glukozą, bo mam dostać metforminę, jeszcze nie mam diagnozy IOTeraz 2 miesiąc biorę
A wcześniej (przed metforminą) miałaś problemy z owulacją? Przepraszam, że tak się dopytuje, ale jutro własnie idę na test obciążenia glukozą, bo mam dostać metforminę, jeszcze nie mam diagnozy IO
A wcześniej (przed metforminą) miałaś problemy z owulacją? Przepraszam, że tak się dopytuje, ale jutro własnie idę na test obciążenia glukozą, bo mam dostać metforminę, jeszcze nie mam diagnozy IO
Krzywą glukozowo insulinową, chociaz do HOMY liczy sie tylko insulina na czczo. Na te krzywe nie na wytycznych, ale zrobie całośćTylko obciążenie glukozy będziesz robić czy krzywa glukozowo insulinowa ?
Krzywą glukozowo insulinową, chociaz do HOMY liczy sie tylko insulina na czczo. Na te krzywe nie na wytycznych, ale zrobie całość
Identyczna sytuacja jak u mnie,@spóźnił się wtedy 4 dni:-/Wczoraj mój test wyglądał tak po wyschnięciu a dzisiaj @ się rozkręca.
I jak teraz podejść zdrowo do tematu Ja, uzależniona od testów będę chyba musiała odpuścić
hej dziewczyny. wróciłam właśnie z wizyty od ginekologa(nowego i na fundusz). Pani z tego co zauwazylam ma świetne podejście i jest kompetentna. w lipcu poronilam byłam tydzień po na kontroli i było ok. dziś się dowiedziałam że mam polipa do usunięcia...już nie wiem co myśleć....znów czekanie bo nie wiadomo kiedy zabieg jestem zalamana
A gdzie jest ten polip ? Ja miałam polip w macicy i sam mi się zluszczyl
Ale numer gratulacje ciekawe, ciekawe.... Czy dwa czy jeden.Apropo bliźniąt miałam 2 pecherzyki na monitoringu jeden na prawym jajniku drugi na lewym 22 i 23mm 3 dzień spóźnienia i to Zobacz załącznik 1042930