reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

DZien dobry dziewczyny :-)
Doczekałam się cienia :D
Niedługo jadę na betę i progesteron.
Trzymajcie proszę kciuki :)
moj taki cien ma dzis 10 lat :-) W sumie, ja swoj widzialam tylko pod swiatlo :O
Sunshine witaj ponownie :) troche tu się przerzedzilo przez ten czas a ja nadal jestem :D
no to moze czas..bysmy przeniosly sie na topik..na przyklad do lipcowych mam? nie byloby fajnie ;-) ?

KiedyPytam ..na "zewnatrz w sumie nie musi byc widoczny sluz..wazne, by byl w srodku.. :) Bede mocno trzymac kciuki, by wszytko poszlo po Twojej mysli i zastrzyk zadzialal.

reklama
Ale ja pisalam, że mam receptę :) receptę mam i do tej lekarki mam jechać już z zastrzykiem w torebce. Tylko że Pregnyl to jest roztwór do sporządzenia. To trzeba wymieszać, nabrać do strzykawki itd. otrivelle to są gotówce. A Pregnyl to w częściach się kupujs

Aaaaa to ja jakaś nieprzytomna jestem [emoji23]

Ale ja pisalam, że mam receptę :) receptę mam i do tej lekarki mam jechać już z zastrzykiem w torebce. Tylko że Pregnyl to jest roztwór do sporządzenia. To trzeba wymieszać, nabrać do strzykawki itd. otrivelle to są gotówce. A Pregnyl to w częściach się kupujs
Jak nie będzie Ci chciała zrobic zastrzyku to w poradni lek rodzinnego lub w npl po 18 zrobią Ci go

Ja przedwczoraj miałam takie bóle, że zasnąć nie mogłam, jakby tsunami nadciągało! Po nospie trochę ułożyło. Z rana obudziłam się nawet bez bólu cyca ;) I wtedy pomyślałam, że to była implantacja :)
Stresuję się coraz bardziej ..
Wow to trzymam kciuki! U mnie aż takiego bólu nie było, tylko ze dwa razy było ukłucie tak silne, że podskoczyłam haha XD Więc u mnie to nie wiadomo niestety i nie chcę się nastawiać. Tak normalnie o tym nie myślę, ale ten czas, gdy do terminu@ został tydzień jest zawsze dla mnie trudny

Ale pozytywna energia dzis z tego forum bije . Aż chce się dalej dzialać. Rano pobralam badania (lh fsh testosteron, estradiol amh i inne), a teraz idę zapisać się na hsg
Hej :) ja badania z krwi mam już za sobą i czekam na sono HSG jestem zapisana na 19 bądź 20 w zależności, w którym dniu skończę krwawić... mam w sobie tyle emocji [emoji33] oby były drożne ! Ciagle sobie mowie na bank sw drożne trzeba to tylko potwierdzić.

Dziewczyny a któraś z was miała badania na wrogość śluzu? Profesor mi powiedział, że kiedy się je robiło a teraz się od tego odchodzi u się robi od razu inseminację. Że te badania to wychodzą fałszywe i to strata czasu u nerwów pary.

Dziewczyny a któraś z was miała badania na wrogość śluzu? Profesor mi powiedział, że kiedy się je robiło a teraz się od tego odchodzi u się robi od razu inseminację. Że te badania to wychodzą fałszywe i to strata czasu u nerwów pary.

Ja leczę się w klinice niepłodności i dr nigdy nie wspomniał o takim badaniu mialam biocenozę pochwy, cytologię oraz wymaz na chlamydię

Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/

Ja leczę się w klinice niepłodności i dr nigdy nie wspomniał o takim badaniu mialam biocenozę pochwy, cytologię oraz wymaz na chlamydię
No wlasnie. Czyli ma gosc rację. Bo kiedys kiedys były takie praktyki że badali śluz kobiety czy nie zabija plemników na dzień dobry. Ale mówi że te badania byly robione w ciemno. I odeszli od tego.

reklama
Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
Moze jeszcze urośnie.... Jest prze okresem tak?

Do góry