reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A czy te inofemy, symfolici i infolici działają na płodność jeśli nie ma stwierdzonych pcos, jajniki są ładne, owu jest i problemów z hormonami też nie ma jakichś ogromnych? Co prawda wszystkich nie badalam ale te co tak są w normie.
Oprócz oczywiście łatwo przyswajalnego kwasu foliowego, warto to pić?

Ja to wogole ten cykl biorę rano tabletkę ovarin a wieczorem pije mio inozytol czy jakoś tak. Ma dużo większa dawkę czegoś tam [emoji23] i metylowany kwas do tego . Dzisiaj wieczorem monitoring

reklama
kochana po to jest to forum...u mnie 25 dc i myślę cały czas czy się udało...zrobiłam nawet test 2dni temu ale nic nie pokazał.a dziś tak z nudów zrobiłam test owu i wyszedł taki jak w dzień owulacji
Ja zawsze muszę się wypłakac w 1 dzień @,mam w sobie zawsze tyle żalu ....mnie to pomaga ,na drugi dzień jestbjuz o niebo lepiej i mogę wejść w kolejny cykl staran:-)

U mnie dzisiaj Też 25 dc i nic nie zwiastuje ani @ ani ciazy:-)
@Anuś 2204 to zdecydowanie za wcześnie:-)
U mnie dziś 24dc i też już coraz częściej w głowie pojawia się pytanie czy się udało.a z racji że ten cykl wykorzystaliśmy na Maxa, to będzie tylko większe rozczarowanie jak @ przyjdzie :hmm:

Aneczka85_01, nie za dużo tego kwasu bierzesz? Bo w każdym z tych preparatów jest kwas foliowy, czy w ogóle można go przedawkowac?

Znalazłam fajne zestawienie porównawcze produktów z myo inozytolami. Niektóre z nich zawierają to samo w takich samych ilościach w skladzie a cenowo się różnią i to dosyć sporo nawet.

U mnie dziś 24dc i też już coraz częściej w głowie pojawia się pytanie czy się udało.a z racji że ten cykl wykorzystaliśmy na Maxa, to będzie tylko większe rozczarowanie jak @ przyjdzie :hmm:
Ja też 24 dc i już wariuje, chociaż jak będzie to nie planowane, ale zaczął mnie zastanawiać ten znajomy ból brzucha już prawie od owulacji , teraz tak się nakrecilam że jak nie wyjdzie to zaczniemy się starać

Czy zdarzyło wam się, że ginekolog powiedział "nie ma już pęcherzyków" a jednak był pęcherzyk i owulacja? Żeby usg nie było zbyt dokładne?

reklama
Do góry