Będę żeby zobaczyć czy to faktycznie druga linia czy po prostu może osadziła się farbaBędziesz powtarzać jutro ? Powinna już być bardziej widoczna [emoji3059]
reklama
adzik
Fanka BB :)
Mocno wierzę i trzymam kciuki !Będę żeby zobaczyć czy to faktycznie druga linia czy po prostu może osadziła się farba
bleucoco
Co to za aplikacja?
bleucoco
Zgodnie z zaleceniami, zrobiliśmy wczoraj dzień przerwy Dziś znowu podziałamy Mam dobry humor, od jutra tydzień wolnego, szkoda tylko, że dopadło mnie zapalenie spojówek, ale co tam, nie przez takie rzeczy się przechodziło!Ja bym jedynie pilnowała tego jednego dnia wytchnienia i działała co drugi dzień, kiedy najdzie ochota A nie zaprogramowani maszynowo tylko na dni płodne Powodzenia U mnie dzisiaj zaczęły się płodne ale w tym miesiącu staramy się intensywnie od 3dc hahahaha Trzymam kciuki!
Powodzenia kochana!
BTW jutro idę na usg jajników. Co mnie pobolewają w tym cyklu od samego początku. Mam nadzieję, że nie ma żadnych torbieli!
Dwa+Trzy
Ciekawa jestem co w tym miesiącu Nasze bliźniaki odwalą hahahahahaZgodnie z zaleceniami, zrobiliśmy wczoraj dzień przerwy Dziś znowu podziałamy Mam dobry humor, od jutra tydzień wolnego, szkoda tylko, że dopadło mnie zapalenie spojówek, ale co tam, nie przez takie rzeczy się przechodziło!
Powodzenia kochana!
BTW jutro idę na usg jajników. Co mnie pobolewają w tym cyklu od samego początku. Mam nadzieję, że nie ma żadnych torbieli!
Trzymam kciuki za wizytę
Asia28BK
Ja w tym miesiącu nie mam żadnych objawów (nawet urojonych:-)
trochę to dziwne bo zawsze w drugiej połowie cyklu czułam że zbieram,wodę,miałam wzdęcia i zmieniały się mi piersi a w tym nic a tonjuz 22dc,może ta luteina tak wplywa albo cykl bezowulacyjne był
trochę to dziwne bo zawsze w drugiej połowie cyklu czułam że zbieram,wodę,miałam wzdęcia i zmieniały się mi piersi a w tym nic a tonjuz 22dc,może ta luteina tak wplywa albo cykl bezowulacyjne był
bienius992
Ja wczoraj byłam u ginekologa żeby stwierdzić czy będzie owulacja i mam pęcherzyk 15mm więc owulacja powinna być jutro albo pojutrze. Ciekawa jestem czy w tym cyklu się uda choć nie robię sobie nadziei żeby potem się nie rozczarować
Witam Was moje drogie ;-)
Jestem tutaj nowa mam 35 lat. Moje starania były od zeszłego roku. Mam synka który ma 9 lat i bardzo chcieliśmy dla niego rodzeństwa. Niestety mam za sobą 3 poronienia ostatnie w marcu tego roku. Kiedy już nadzieja odchodzila... Zrobiłam test ciążowy i tutaj niespodzianka 2 widoczne krechy. A po wczorajszej wizycie jestem w szoku (dlatego czytam na różnych forach) będę miała blizniaki!!! 9 tydzień. Szczerze jestem totalnie w szoku, całą noc nie spałam. Nie jestem gotowa na 2 dzieci na raz! Jestem załamana, naprawdę. Wiem jak to brzmi, ale od wczoraj nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle płacze. Proszę pomóżcie mi sobie to poukładać w głowie bo nie mam na kogo liczyć ( oczywiście mąż też jest w szoku i pociesza mnie że damy radę) ale przeraża mnie wszystko co związane z dziećmi - wstawanie w nocy, przedszkole, choroby, sprawy finansowe. Proszę nie oceniajcie mnie, liczę tylko na wasze wsparcie
Jestem tutaj nowa mam 35 lat. Moje starania były od zeszłego roku. Mam synka który ma 9 lat i bardzo chcieliśmy dla niego rodzeństwa. Niestety mam za sobą 3 poronienia ostatnie w marcu tego roku. Kiedy już nadzieja odchodzila... Zrobiłam test ciążowy i tutaj niespodzianka 2 widoczne krechy. A po wczorajszej wizycie jestem w szoku (dlatego czytam na różnych forach) będę miała blizniaki!!! 9 tydzień. Szczerze jestem totalnie w szoku, całą noc nie spałam. Nie jestem gotowa na 2 dzieci na raz! Jestem załamana, naprawdę. Wiem jak to brzmi, ale od wczoraj nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle płacze. Proszę pomóżcie mi sobie to poukładać w głowie bo nie mam na kogo liczyć ( oczywiście mąż też jest w szoku i pociesza mnie że damy radę) ale przeraża mnie wszystko co związane z dziećmi - wstawanie w nocy, przedszkole, choroby, sprawy finansowe. Proszę nie oceniajcie mnie, liczę tylko na wasze wsparcie
bleucoco
Haha dokładnie!! Mam nadzieję, że w tym cyklu będziemy się lepiej czuły mimo wszystko Dzięki kochana ;*Ciekawa jestem co w tym miesiącu Nasze bliźniaki odwalą hahahahaha
Trzymam kciuki za wizytę
reklama
Aneczka85_01
Witam Was moje drogie ;-)
To zapewne chwilowe . Ciesz się kochana z tego ze zostaniesz mama dwóch szkrabów . To naprawdę dar. Trzymam kciuki za Ciebie .