reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja bym jedynie pilnowała tego jednego dnia wytchnienia i działała co drugi dzień, kiedy najdzie ochota ;) A nie zaprogramowani maszynowo tylko na dni płodne :) Powodzenia :) U mnie dzisiaj zaczęły się płodne ale w tym miesiącu staramy się intensywnie od 3dc hahahaha Trzymam kciuki!
Zgodnie z zaleceniami, zrobiliśmy wczoraj dzień przerwy :D Dziś znowu podziałamy :) Mam dobry humor, od jutra tydzień wolnego, szkoda tylko, że dopadło mnie zapalenie spojówek, ale co tam, nie przez takie rzeczy się przechodziło! :D

Powodzenia kochana!

BTW jutro idę na usg jajników. Co mnie pobolewają w tym cyklu od samego początku. Mam nadzieję, że nie ma żadnych torbieli!

Zgodnie z zaleceniami, zrobiliśmy wczoraj dzień przerwy :D Dziś znowu podziałamy :) Mam dobry humor, od jutra tydzień wolnego, szkoda tylko, że dopadło mnie zapalenie spojówek, ale co tam, nie przez takie rzeczy się przechodziło! :D

Powodzenia kochana!

BTW jutro idę na usg jajników. Co mnie pobolewają w tym cyklu od samego początku. Mam nadzieję, że nie ma żadnych torbieli!
Ciekawa jestem co w tym miesiącu Nasze bliźniaki odwalą hahahahaha
Trzymam kciuki za wizytę :)

Ja w tym miesiącu nie mam żadnych objawów (nawet urojonych:-)
trochę to dziwne bo zawsze w drugiej połowie cyklu czułam że zbieram,wodę,miałam wzdęcia i zmieniały się mi piersi a w tym nic a tonjuz 22dc,może ta luteina tak wplywa albo cykl bezowulacyjne był

Ja wczoraj byłam u ginekologa żeby stwierdzić czy będzie owulacja i mam pęcherzyk 15mm więc owulacja powinna być jutro albo pojutrze. Ciekawa jestem czy w tym cyklu się uda choć nie robię sobie nadziei żeby potem się nie rozczarować

Witam Was moje drogie ;-)
Jestem tutaj nowa mam 35 lat. Moje starania były od zeszłego roku. Mam synka który ma 9 lat i bardzo chcieliśmy dla niego rodzeństwa. Niestety mam za sobą 3 poronienia ostatnie w marcu tego roku. Kiedy już nadzieja odchodzila... Zrobiłam test ciążowy i tutaj niespodzianka 2 widoczne krechy. A po wczorajszej wizycie jestem w szoku (dlatego czytam na różnych forach) będę miała blizniaki!!! 9 tydzień. Szczerze jestem totalnie w szoku, całą noc nie spałam. Nie jestem gotowa na 2 dzieci na raz! Jestem załamana, naprawdę. Wiem jak to brzmi, ale od wczoraj nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle płacze. Proszę pomóżcie mi sobie to poukładać w głowie bo nie mam na kogo liczyć ( oczywiście mąż też jest w szoku i pociesza mnie że damy radę) ale przeraża mnie wszystko co związane z dziećmi - wstawanie w nocy, przedszkole, choroby, sprawy finansowe. Proszę nie oceniajcie mnie, liczę tylko na wasze wsparcie

reklama
Witam Was moje drogie ;-)
Jestem tutaj nowa mam 35 lat. Moje starania były od zeszłego roku. Mam synka który ma 9 lat i bardzo chcieliśmy dla niego rodzeństwa. Niestety mam za sobą 3 poronienia ostatnie w marcu tego roku. Kiedy już nadzieja odchodzila... Zrobiłam test ciążowy i tutaj niespodzianka 2 widoczne krechy. A po wczorajszej wizycie jestem w szoku (dlatego czytam na różnych forach) będę miała blizniaki!!! 9 tydzień. Szczerze jestem totalnie w szoku, całą noc nie spałam. Nie jestem gotowa na 2 dzieci na raz! Jestem załamana, naprawdę. Wiem jak to brzmi, ale od wczoraj nie mogę sobie miejsca znaleźć, ciągle płacze. Proszę pomóżcie mi sobie to poukładać w głowie bo nie mam na kogo liczyć ( oczywiście mąż też jest w szoku i pociesza mnie że damy radę) ale przeraża mnie wszystko co związane z dziećmi - wstawanie w nocy, przedszkole, choroby, sprawy finansowe. Proszę nie oceniajcie mnie, liczę tylko na wasze wsparcie

To zapewne chwilowe . Ciesz się kochana z tego ze zostaniesz mama dwóch szkrabów . To naprawdę dar. Trzymam kciuki za Ciebie .

Do góry