madziolina_p
Fanka BB :)
to przepraszam, jesli tu pisalas, to.nie natrafilam na wpisAle ja wiem co było powodem moich poronien. Nie muszę tego diagnozowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to przepraszam, jesli tu pisalas, to.nie natrafilam na wpisAle ja wiem co było powodem moich poronien. Nie muszę tego diagnozowac.
A teścik?A ja myślałam ze okresu dostanę bo już mnie piersi nie bolały cały dzien a tu nic i ból piersi wrócił..
Wczoraj robiłam betę negatywna była więc ciężko się na coś ludzicA teścik?
No niestety bety nie da się oszukać. Już kilka dni od zapłodnienia powinna podskoczycWczoraj robiłam betę negatywna była więc ciężko się na coś ludzic
Dlatego czekam na ten okres niecierpliwieNo niestety bety nie da się oszukać. Już kilka dni od zapłodnienia powinna podskoczyc
to przepraszam, jesli tu pisalas, to.nie natrafilam na wpis
Beta rośnie dopiero 48h od zagniezdzenia, a nie od zapłodnienia.No niestety bety nie da się oszukać. Już kilka dni od zapłodnienia powinna podskoczyc
Fakt mój błąd...Beta rośnie dopiero 48h od zagniezdzenia, a nie od zapłodnienia.