reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No nie... Teraz doczytałam, że progesteron bada się na czczo :/ Kiedy ja akurat kanapkę zjadłam :/
Zmęczona jestem już tym wszystkim :/

reklama
Naprawde byłam pewna dzisiejszego testu , nie chce mi sie wierzyc ze człowiek na zawołanie wymiotuje, czy barwi brodawki na sinobordowo ;) Chyba, że spałam w jagodach haha a otoczki mąż dorysował, jak drugą kreskę na teście ;)
W pierwszej ciąży zobaczyłam cień cienia 4 dni przed spdziewanym termine @ a w drugiej dopiero w dzień niechcianej małpy.
Pytanie na kiedy teraz właściwie przypada @
Dzisiaj jest pierwszy z 4 możliwych dni hahahahaha
No to jeszcze jest czas! Moja koleżanka chyba nawet w 6 tyg miała jeszcze negatywne domowe testy, nie wiem jakim cudem :O Chyba każdy organizm jest inny...

Nie dam rady dojechać :/ A jak zrobię w "swoim" to od razu w pracy się domyślą co kombinuję ;)
Przychodnia nie może udostępniać pracodawcy informacji o tym jakie masz wizyty albo jakie badania wykonujesz (tajemnica lekarska). Przy ubezpieczeniach medycznych z pracy pracodawca dostaje tylko informację, że w dniu takim i takim skorzystałaś z wizyty w kwocie x zł albo wykonałaś badania laboratoryjne za x zł. Nie mają po tym jak ustalić na co to poszło :)

Ale jak się martwisz to rzeczywiście może idź gdzie indziej bo po co masz się niepotrzebnie denerwować potem :)

reklama
Do góry