młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo kochana. Za ciebie cały czas trzymam kciuki.Tak czy siak życzę Ci z całego serca, żeby nadzieja wróciła i żeby się udało ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo kochana. Za ciebie cały czas trzymam kciuki.Tak czy siak życzę Ci z całego serca, żeby nadzieja wróciła i żeby się udało ;*
Nie to żebym czekała ale teoretycznie powinna przyjść między czwartkiem a niedzielą. Pierwszy raz nie znam dokładnej daty bo cykl zwariowany jak nigdy dotąd. Dzisiaj czuję się kiepsko :/ Wszystko szło zgodnie z planem, objawy nienakręcone podobne do tych z 2 poprzednich ciąż ale wczoraj miałam jakieś dziwne nieprzyjemne bóle podbrzusza i dzisiaj jakby wszystko wróciło do normy :/ Wyczuwam @ w powietrzuDziewczyny, jeszcze raz - kto czeka na @ w tym tygodniu? Kiedy testujecie? Jak się czujecie?
A kiedy termin @ dokładnie?Nie to żebym czekała ale teoretycznie powinna przyjść między czwartkiem a niedzielą. Pierwszy raz nie znam dokładnej daty bo cykl zwariowany jak nigdy dotąd. Dzisiaj czuję się kiepsko :/ Wszystko szło zgodnie z planem, objawy nienakręcone podobne do tych z 2 poprzednich ciąż ale wczoraj miałam jakieś dziwne nieprzyjemne bóle podbrzusza i dzisiaj jakby wszystko wróciło do normy :/ Wyczuwam @ w powietrzu
Podobno może ćmić jak na okres na znak zagnieżdżenia Dasz radę! Wytrzymasz! Ja oby do sobotyU mnie 18 dzień cyklu i brzuch cmi na okres . 5 dni po inseminacji . Jak ja wytrzymam jeszcze do 16.10 zeby bete zrobić to ja niewiem
U mnie dokładnie to samo, też 7/8 dpo, też dziś „zakłucia” były jakieś silne (silniejsze niż wczoraj). Akurat wtedy siedziałam i z kimś rozmawiałam, więc starałam się nie pokazywać po sobie, ale ukłucia były naprawdę silne. Wróciłam właśnie do domu i temp. w pochwie wzrosła do 37.8, ale też jak Ty nie chcę się znów nastawiaćJa to w sumie jakieś 7/8 dni dpo. Dziś mnie mocno zakulo w podbrzuszu.. Aż się zgielam XD ale nie nastawiam się chociaż nie powiem że bym chciała żeby to wkoncu było to
Tak jak napisałam dokładnie między czwartkiem a niedzielą Normalnie byłby termin na czwartek ale owu przesunela się na pewno minimum jeden dzień więc teoretycznie @ w piątek aleeeee testy owulacyjne wychodziły pozytywnie aż się nie skończyły a objawy owu miałam jeszcze nawet w niedzielę. Nigdy tak zwariowanego cyklu nie było i do dzisiaj byłam przekonana, że jakimś cudem się udało (cudem bo ostatnie boboseksy w 11dc ze względu na późniejszy ból i plamienia). Przedwczoraj mąż stwierdził, że żadnego testu nie potrzebuje bo tak charakterystyczny biust miałam tylko w ciąży i ma rację. Do tego zupełnie mnie nie bolał do wczoraj a zazwyczaj nie mogę się dotknąć zaraz po owu.A kiedy termin @ dokładnie?
U mnie odwrotnie w przeciwieństwie do poprzednich cykli. Póki co @ w ogóle nie czuję, moje piersi również xD Wczoraj i dziś (7 i 8 dpo) miałam kłucia w podbrzuszu jak na owu. Jestem nerwowa i trochę nie mam apetytu, trudno mi jeść wszystko i to chyba na tyle. A no i jeszcze zmęczenie mimo snu po 11-12 h w weekend. Termin @ mam w sobotę.
Podobno może ćmić jak na okres na znak zagnieżdżenia Dasz radę! Wytrzymasz! Ja oby do soboty