reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jak tam u Was? Kiedy testujecie?

U mnie zostało jeszcze 5 dni cyklu, w sobotę termin @. Moje piersi chyba nie wiedzą, że zbliża się okres xD Natomiast jestem strasznie zmęczona i nie wiem jak przeżyję dzisiejszy dzień... Już tak od tygodnia mnie trzyma to zmęczenie, w weekend spałam po 12 godzin dziennie i dalej jestem zmęczona. Masakra!

Wczoraj miałam dosyć silne krótkotrwałe ukłucia w dole, tak jakby w miednicy, i biegunka. Teoretycznie może to być implantacja, bo wczoraj był 7 dpo, ale nie chcę się nastawiać...

reklama
.

Załączniki

• 20191007_100508~2.jpeg
    20191007_100508~2.jpeg
    18,2 KB · Wyświetleń: 185
  • 20191007_100536.jpeg
    20191007_100536.jpeg
    9,9 KB · Wyświetleń: 181
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i prawidłowo. Nie ma żartów. U mnie lekarze o to nie zadbali dlatego się tak 2 ciąże zakończyły u mnie.
Przykro mi :( Wiem jak to jest z endo. Długo bujałam się zanim ktoś mnie posłuchał i chciał zrobić badania a potem wdrożyć leczenie. Na szczęście czuję się dobrze, wyniki w normie, więc miałam farta, że przebieg choroby u mnie był łagodniejszy.

U mnie - 7 dpo ból w krzyżu, skurcze i mleczny śluz. Niby czas na zagnieżdżenie. Ale temp spadła o 0,3 :/ zobaczymy jak jutro będzie z temperaturą. Ale to chyba nie za dobry znak.

reklama
Przykro mi :( Wiem jak to jest z endo. Długo bujałam się zanim ktoś mnie posłuchał i chciał zrobić badania a potem wdrożyć leczenie. Na szczęście czuję się dobrze, wyniki w normie, więc miałam farta, że przebieg choroby u mnie był łagodniejszy.
Nie ufam lekarzom dlatego również podjęłam decyzję że odpuszczam starania. Bo jak bym zaszła w ciążę to nie mam zaufanego lekarza który by mnie doprowadził do szczęśliwego końca. No i nie mam na nic siły.

Do góry