reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jak tam u Was? Kiedy testujecie?

U mnie zostało jeszcze 5 dni cyklu, w sobotę termin @. Moje piersi chyba nie wiedzą, że zbliża się okres xD Natomiast jestem strasznie zmęczona i nie wiem jak przeżyję dzisiejszy dzień... Już tak od tygodnia mnie trzyma to zmęczenie, w weekend spałam po 12 godzin dziennie i dalej jestem zmęczona. Masakra!

Wczoraj miałam dosyć silne krótkotrwałe ukłucia w dole, tak jakby w miednicy, i biegunka. Teoretycznie może to być implantacja, bo wczoraj był 7 dpo, ale nie chcę się nastawiać...

reklama
.

Załączniki

• 20191007_100508~2.jpeg
    20191007_100508~2.jpeg
    18,2 KB · Wyświetleń: 188
  • 20191007_100536.jpeg
    20191007_100536.jpeg
    9,9 KB · Wyświetleń: 184
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i prawidłowo. Nie ma żartów. U mnie lekarze o to nie zadbali dlatego się tak 2 ciąże zakończyły u mnie.
Przykro mi :( Wiem jak to jest z endo. Długo bujałam się zanim ktoś mnie posłuchał i chciał zrobić badania a potem wdrożyć leczenie. Na szczęście czuję się dobrze, wyniki w normie, więc miałam farta, że przebieg choroby u mnie był łagodniejszy.

U mnie - 7 dpo ból w krzyżu, skurcze i mleczny śluz. Niby czas na zagnieżdżenie. Ale temp spadła o 0,3 :/ zobaczymy jak jutro będzie z temperaturą. Ale to chyba nie za dobry znak.

reklama
Przykro mi :( Wiem jak to jest z endo. Długo bujałam się zanim ktoś mnie posłuchał i chciał zrobić badania a potem wdrożyć leczenie. Na szczęście czuję się dobrze, wyniki w normie, więc miałam farta, że przebieg choroby u mnie był łagodniejszy.
Nie ufam lekarzom dlatego również podjęłam decyzję że odpuszczam starania. Bo jak bym zaszła w ciążę to nie mam zaufanego lekarza który by mnie doprowadził do szczęśliwego końca. No i nie mam na nic siły.

Do góry