reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

u mnie @ powinna zjawić się 13.10.2019 :p ale że mam 10.10. wizytę kontrolną u ginekologa to mam nadzieję, że zamiast zwykłej kontroli usłyszę dobrą nowinę. Chyba powinno już wtedy sam pęcherzyk widać. Choć korci mnie zrobić jutro bete bo mam w końcu takową możliwość ale czy to ma jakiś sens?

Myślę że może nic nie widać być jeszcze bo to za wcześnie..

reklama
A ja dziewczyny jakoś dziwnie heh bo co tu dużo mówić w tamtym cyklu mówiłam że na 2 m-ce odpuszczamy staranka, ale hm @ spóźnia się 2 dzien, sluz biały sporo... testy negatywne, ale poprzednio dopiero 3 dni po @ wyszedł mi cień. No cóż zobaczymy ;) ;)

Dzięki :) u mnie owu również było w niedzielę, jajniki mi wtedy marsza grały a ja ledwo co chodziłam po sklepach w poszukiwaniu paneli podłogowych :D haha

dobra, to sobie odpuszczam bete i czekam na kontrolną u ginekologa. Masz rację, czasem to lepiej usłyszeć/przeczytać od innej osoby ;)
O to my jak bliźniaczki hehe :D Ja mam dziś wizytę u gine, ale 5 dpo to też nie sądzę żebym się „czegoś” dowiedziała przez przypadek bo jest za wcześnie, więc nie chcę się martwić jak na usg będzie pusto, bo może tak być!

A ja dziś byłam u rodzinnego i odrazu zrobiłam wszelakie badania z krwi tsh itp.... trzeba się wziąść bo może problem z zajściem leży gdzieś blisko

Ostatnia edycja:
Odebrałam wyniki krwii Czy któraś pomoże? Mam się czym martwić?

Załączniki

• 15701941934361403805211.jpg
    15701941934361403805211.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry