reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A u mnie 1dc. @ była Łaskawa i nie dała zbyt długo na siebie czekać. Znów przyszła dzień wcześniej. Cykl mi się skrócił o 3 dni w przeciągu 2 miesięcy. Miała któraś tak? Co to może oznaczać? Do tej pory miałam bardzo regularne

A u mnie 1dc. @ była Łaskawa i nie dała zbyt długo na siebie czekać. Znów przyszła dzień wcześniej. Cykl mi się skrócił o 3 dni w przeciągu 2 miesięcy. Miała któraś tak? Co to może oznaczać? Do tej pory miałam bardzo regularne
nic, ja mialam od zawsze regularne, w 1 cyklu staran kochalismy sie praktycznie dziem przed owu i w owu, a nie zaszlam a @ przyszla 3 dni wczesniej, wiec kochalismy sie za pozno. W drugim, w ktorym zaszlam wg kalendarzyka ze 4 dni orzed owu i 3 dni przed owu i pewnie tez cykl bylby krotszy bo zaskoczylo

Ehh a ja przyszłam się „ wypłakać” pisemnnie :( Mczki nie ma od 3 dni. Beta negatywna :( i mam szczerze dość . Dziś dopadła mnie depresja. Pójdę do lekarza za tydzień jakoś - chyba , że @ łaskawie się pojawi ;(
Dziś mam etap „ nie. Po prostu nie. Odpuszczam. :(

Cześć dziewczyny napiszcie mi proszę tak z doświadczenia od którego dnia cyklu zaczynacie z testami owulacyjnymi? U mnie 5 dzień cyklu ale @ standartowo jeszcze potrwa że 3 dni więc myślę by zacząć w 8-9 dniu, chociaż cykle mam krótkie ostatni 26 dni a poprzednie 24 . Aj powiniem Wam że też doła łapie, bo w pracy córka koleżanki jest w ciąży no i super ale w obecnej sytuacji trochę to dla mnie bolesne wysłuchiwanie o wyprawce, oczekiwanie że doradze, a nie mogę się przyznać że staram się o dziecko aj duszę się w tym.
Ja mam cykle zazwyczaj 26 dniowe. Ostatni 25. To jest w ogóle mój pierwszy cykl z testami owu, ale zaczęłam od 8 dc. Dziś u mnie 12dc i niby wg kalendarzyka powinnam mieć owu, na testach na razie na to nie wygląda.

dziewczyny jaki miałyście progesteron 7 dni po owulacji ( i przy jakich normach wg waszego laboratorium) ?
22 d.c. W tym miesiącu, w którym badałam progesteron nie miałam potwierdzonej owulacji na monitoringu. Podobno progesteron powyzej 10 świadczy o owulacji

Załączniki

• 20190928_102842.jpg
    20190928_102842.jpg
    443,1 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
22 d.c. W tym miesiącu, w którym badałam progesteron nie miałam potwierdzonej owulacji na monitoringu. Podobno progesteron powyzej 10 świadczy o owulacji
Mi wyszedł 23,59 gdzie norma laboratorium była od 10,0 do 23,9 czyli ze owulacja była? Pierwszy raz robiłam to badanie więc w sumie to jestem zielona w temacie

reklama
Hej dziewczęta
U mnie 35dc i nadal nic się nie dzieje tylko te zawroty głowy i nudności A szczególnie po kawie
Szyjka wysoko zamknięta testy biel vizira (choć ja widzę cień cienia) na zdjęciach niestety nic nie wychodzi bety boję się robić. Poczekam jeszcze trochę zobaczymy

Do góry