Fado123
Fanka BB :)
Nooo masz który to dc?Dziewczyny!!!!
Zawsze testy bielusieńkie a dzisiaj chyba mama cien:-) już rycze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo masz który to dc?Dziewczyny!!!!
30dcNooo masz który to dc?
No kochana to tak jak mówiłaś nie zastanawiać się tylko działaćU mnie po wczorajszym pozytywnym teście owu i okropnym bólu, dzisiaj kolejny pozytywny test (jeszcze mocniejszy od wczorajszego) ale chociaż ból ustał na tyle, że siadam ze spokojem
Ten cykl zwariowany totalnie i szczerze mam go dość.
GratulacjeDziewczyny!!!!
Może idź na betę.Mi spóźnia się 4 dni i totalnie nic mi nie dolega na testach niby biel ale ja widzę cień cienia szyjka wysoko zamknięta nie wiem co mam myśleć
Ja zaczynałam od 13 dc ale moje cykle trwaly 30 dni. Także nie wiem co Ci doradzić.Cześć dziewczyny napiszcie mi proszę tak z doświadczenia od którego dnia cyklu zaczynacie z testami owulacyjnymi? U mnie 5 dzień cyklu ale @ standartowo jeszcze potrwa że 3 dni więc myślę by zacząć w 8-9 dniu, chociaż cykle mam krótkie ostatni 26 dni a poprzednie 24 . Aj powiniem Wam że też doła łapie, bo w pracy córka koleżanki jest w ciąży no i super ale w obecnej sytuacji trochę to dla mnie bolesne wysłuchiwanie o wyprawce, oczekiwanie że doradze, a nie mogę się przyznać że staram się o dziecko aj duszę się w tym.
Cześć dziewczyny napiszcie mi proszę tak z doświadczenia od którego dnia cyklu zaczynacie z testami owulacyjnymi? U mnie 5 dzień cyklu ale @ standartowo jeszcze potrwa że 3 dni więc myślę by zacząć w 8-9 dniu, chociaż cykle mam krótkie ostatni 26 dni a poprzednie 24 . Aj powiniem Wam że też doła łapie, bo w pracy córka koleżanki jest w ciąży no i super ale w obecnej sytuacji trochę to dla mnie bolesne wysłuchiwanie o wyprawce, oczekiwanie że doradze, a nie mogę się przyznać że staram się o dziecko aj duszę się w tym.