reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie po wczorajszym pozytywnym teście owu i okropnym bólu, dzisiaj kolejny pozytywny test (jeszcze mocniejszy od wczorajszego) ale chociaż ból ustał na tyle, że siadam ze spokojem ;)
Ten cykl zwariowany totalnie i szczerze mam go dość.
No kochana to tak jak mówiłaś nie zastanawiać się tylko działać

Cześć dziewczyny napiszcie mi proszę tak z doświadczenia od którego dnia cyklu zaczynacie z testami owulacyjnymi? U mnie 5 dzień cyklu ale @ standartowo jeszcze potrwa że 3 dni więc myślę by zacząć w 8-9 dniu, chociaż cykle mam krótkie ostatni 26 dni a poprzednie 24 . Aj powiniem Wam że też doła łapie, bo w pracy córka koleżanki jest w ciąży no i super ale w obecnej sytuacji trochę to dla mnie bolesne wysłuchiwanie o wyprawce, oczekiwanie że doradze, a nie mogę się przyznać że staram się o dziecko aj duszę się w tym.

Cześć dziewczyny napiszcie mi proszę tak z doświadczenia od którego dnia cyklu zaczynacie z testami owulacyjnymi? U mnie 5 dzień cyklu ale @ standartowo jeszcze potrwa że 3 dni więc myślę by zacząć w 8-9 dniu, chociaż cykle mam krótkie ostatni 26 dni a poprzednie 24 . Aj powiniem Wam że też doła łapie, bo w pracy córka koleżanki jest w ciąży no i super ale w obecnej sytuacji trochę to dla mnie bolesne wysłuchiwanie o wyprawce, oczekiwanie że doradze, a nie mogę się przyznać że staram się o dziecko aj duszę się w tym.
Ja zaczynałam od 13 dc ale moje cykle trwaly 30 dni. Także nie wiem co Ci doradzić.

Kochana tu chyba każda z nas tak ma. Boli nas przeglądanie fb bo co 2 zdjęcie dziecko, boli nas widok spacerujacych mam, widok reklam w tv itd. Tak się dzieje jeśli bardzo na czymś zależy [emoji26] musimy dać radę w końcu musi się udać!

reklama

Ja przy cyklach 26-28 dni zaczynałam od 8-9 dnia . Ale czasem zdarzył się cykl 24. Teraz zaczynam od 5 dnia i robię aż potem kreska blednie po owu

Do góry