Fado123
Fanka BB :)
Samopoczucie kiepskoA jak samopoczucie nie czujesz że już coś się dzieje brzuszek opadł [emoji16] co lekarz mówi.
Życzę Ci aby szybko poszło i bez komplikacji [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samopoczucie kiepskoA jak samopoczucie nie czujesz że już coś się dzieje brzuszek opadł [emoji16] co lekarz mówi.
Życzę Ci aby szybko poszło i bez komplikacji [emoji847]
No właśnie jakoś dziwnie 35dc już 5 dni spóźnia się testy no jak dla mnie cień cienia mam tylko zawroty głowy i nudności A i dziś zaczęło mnie boleć podbrzusze ale tak jakoś dziwnie bo z prawej strony i to jest inny ból niż na @ raz bardziej raz mniej boli czekam jeszcze bo nie chce rozczarowania. Jutro z rana zrobię kolejny test zobaczymy. Owu raczej była bo był śluz płodne więc musiała być. Teraz mam dużo białego śluzu i nie wiem co myśleć szyjka wysokoSamopoczucie kiepskociężko mi i to czekanie , właśnie nic nie czuję , brzuch nawet wysoko , do lekarza będę dzwonić w poniedziałek ,bo do jutra mam tylko L4 ,zobaczę co powie
a jak u Ciebie ??
Trzymam bardzo mocno kciuki !!! myślę że się udało ,czego bardzo Ci życzę !No właśnie jakoś dziwnie 35dc już 5 dni spóźnia się testy no jak dla mnie cień cienia mam tylko zawroty głowy i nudności A i dziś zaczęło mnie boleć podbrzusze ale tak jakoś dziwnie bo z prawej strony i to jest inny ból niż na @ raz bardziej raz mniej boli czekam jeszcze bo nie chce rozczarowania. Jutro z rana zrobię kolejny test zobaczymy. Owu raczej była bo był śluz płodne więc musiała być. Teraz mam dużo białego śluzu i nie wiem co myśleć szyjka wysoko
Pogubilam się
Ja w podobnym momencie jestem. Tyle, że u mnie cykle zwykle ok 32 dni. Brzuch boli, ale może sobie wmawiam. Temperatura różnie, raz wyższa potem znowu niżej. Test zrobiłam, ale popołudniu i nic nie zobaczyłam. Obiecałam sobie nie świrować...ale mi nie wychodziNo właśnie jakoś dziwnie 35dc już 5 dni spóźnia się testy no jak dla mnie cień cienia mam tylko zawroty głowy i nudności A i dziś zaczęło mnie boleć podbrzusze ale tak jakoś dziwnie bo z prawej strony i to jest inny ból niż na @ raz bardziej raz mniej boli czekam jeszcze bo nie chce rozczarowania. Jutro z rana zrobię kolejny test zobaczymy. Owu raczej była bo był śluz płodne więc musiała być. Teraz mam dużo białego śluzu i nie wiem co myśleć szyjka wysoko
Pogubilam się
Mnie nawet piersi nie bolą są tylko ciężkie w tym momencie brzuch boli tak lekko zaraz będę oglądać szyjke to zobaczę czy się coś dziejeJa w podobnym momencie jestem. Tyle, że u mnie cykle zwykle ok 32 dni. Brzuch boli, ale może sobie wmawiam. Temperatura różnie, raz wyższa potem znowu niżej. Test zrobiłam, ale popołudniu i nic nie zobaczyłam. Obiecałam sobie nie świrować...ale mi nie wychodzi![]()
Ja szczerze mówiąc nie mam zbyt wielkiej nadzei. Mam swoje lata, więc możliwości szybkiego zajścia maleją. W pierwszą ciążę zaszłam zaraz po ślubie, o drugą musieliśmy się starać 7 miesięcy. Ale to było 7 lat temu. Spinam się, bo świadoma jestem, że mój czas mija. Po @ wybiorę się do gina i może zabiorę porządniej za tematMnie nawet piersi nie bolą są tylko ciężkie w tym momencie brzuch boli tak lekko zaraz będę oglądać szyjke to zobaczę czy się coś dzieje
Ja też już nie jestem najmłodsza i u mnie jest trudniej mam 3 pociech i tak naprawdę nie musiałam się starać zbytnio żeby były A teraz od czerwca próbujemyJa szczerze mówiąc nie mam zbyt wielkiej nadzei. Mam swoje lata, więc możliwości szybkiego zajścia maleją. W pierwszą ciążę zaszłam zaraz po ślubie, o drugą musieliśmy się starać 7 miesięcy. Ale to było 7 lat temu. Spinam się, bo świadoma jestem, że mój czas mija. Po @ wybiorę się do gina i może zabiorę porządniej za temat
Obstawiałabym, że śluz to akurat dobry objaw. U mnie raczej niewieleJa też już nie jestem najmłodsza i u mnie jest trudniej mam 3 pociech i tak naprawdę nie musiałam się starać zbytnio żeby były A teraz od czerwca próbujemy
Mam takie pytanie czy możliwe jest żeby mieć owu w 35dc bo sprawdzałam i mam kupę przezroczystego śluzu i to konkretnie zburzylo moje myślenie
Ale to dziwne jest bo teraz tak myślę że te same objawy miałam po między 7-10 wrześniaObstawiałabym, że śluz to akurat dobry objaw. U mnie raczej niewiele
Trzymam kciuki, żeby tym razem się powiodłoAle to dziwne jest bo teraz tak myślę że te same objawy miałam po między 7-10 września
Poronienie było 24.08 więc nie miałam jeszcze normalnej @ A tu się nawet nie zanosi