reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Skoro dla samych starań najlepiej jest "uwolnić" na tyle na ile się da głowę, to ja wychodzę z założenia, że robię tylko takie badania, własne obserwacje, które faktycznie muszę, albo dzięki którym są większe szanse na poczęcie. U mnie to sprowadza się do testów owu w środku cyklu. Nie śledzę jak do niedawna aplikacji, nie robię testów ciążowych, nie chodzę na monitoring (jak się nie uda do roku to pewnie wtedy zacznę).
I jest lepiej z moją głową.
Ty chyba starasz się podobny czas co ja? U mnie 7 cykl, a u Ciebie?
Popieram Cię, ja podobnie nie robię za bardzo nic (teraz tylko robię monitoring ale wsumie tak z głupia bo lekarz to znajomy i sam zaproponował) żeby sprawdzić czy jest wogóle owulacja,czy pęcherzyki pęka.
maeria
Pamiętam, że masz problemy z cyklem i plamieniami. Hm... niestety prawda jest taka, że sama musisz znaleźć dla siebie równowagę w swojej sytuacji - między dbaniem o zdrowie i starania, a dbaniem o psychikę. Trzymam kciuki!6. Tylko że ja mam 30 lat i starania poprzedzone 2 letnim problemem z krwawieniami między okresami i miesiączkami po 2 tygodnie. I plamieniami co dwa dni. Krwawilam nawet dwa miesiące dzień w dzień. Lekko ale dzień w dzień . I co drugi cykl jest u mnie bezowulacyjny. Moja historię dziewczyny tu znają. 6 lekarzy juz mnie próbowało leczyć. Muszę szukać dalej.
Btw - też mam 30
Natalia198777
Krecha jak nicDziś 25 dc. Po ostatnich rewolucjach cyklowych nie wiem kiedy się spodziewać @. Test zrobiłam całkiem przypadkiem o czułości 10 z 5 moczu jak nie lepiej.
Jejku mam tak samo z tym bólem, którejś nocy mnie aż obudził, to nawet podczas okresu takiego bólu nie miewam, już nie wiem czy to konsekwencje tej ciąży biochemicznej, czy owulacji, ale mam dość i boje się że coś złego się dzieje.Dziewczyny ...... Mówię do siebie jakbym była chora na głowę .... "Nie wmawiam sobie nie wmawiaj sobie nie wmawiaj sobie".... Ale mam taką ogromna ilość białego śluzu..... Jakby miały przyjść kolejne dni płodne.
Diablica3010 ale ja mam taki ból że nawet miednica mnie boli.
Ostatnia edycja:
No krecha jest ale czekam na wynik z krwi. Zastanawiam się na ile te testy domowe mogą się mylić i tak się zadręczam a ze mam wolne dziś to mam na to czas. Czuje się jakbym miała okres dostać.Krecha jak nic
Krecha jak nic
A najgorsze jest to ze nie wiem czy jestem przed terminem @ w trakcie czy po.
No krecha jest ale czekam na wynik z krwi. Zastanawiam się na ile te testy domowe mogą się mylić i tak się zadręczam a ze mam wolne dziś to mam na to czas. Czuje się jakbym miała okres dostać.
Jak jest pozytyw to raczej się nie mylą, gratuluję bo kreska wyraźna teraz się oszczędzaj i bądź pozytywnej myśli
reklama
A który dc?A najgorsze jest to ze nie wiem czy jestem przed terminem @ w trakcie czy po.