bleucoco
Fanka BB :)
Kurcze ja jestem w podobnej sytuacji - nie wiem co myśleć. Wiem, że ten cykl był dziwny, inny niż wszystkie. Nigdy nie miałam tak dużo i tak długo śluzu typowo płodnego. Wszystko wypadło idealnie kalendarzykowo w okresie okołoowulacyjnym. Od półtora tygodnia mam wrażliwe piersi z powiększonymi brodawkami i gruczołami wyczuwalnymi palcami. Temp. rano 37.0. Dziś na 3 dni przed terminem @ zaczęłam mieć bóle podbrzusza takie jakby na @. Wczoraj strasznie kłuł mnie jajnik. Ale to może być wszystko i nic.Gratulacje!!!
Nad tym samym się ostatnio zastanawiałam i słyszałam już wiele wersji- że nie wolno, aż się nie zagnieżdzi, że nie wolno aż nie wykształci serduszka... już sama nie wiem co myśleć :/
Ja tez planuje testować w sobotę, trzymam kciuki!
U mnie jak na razie zero objawów, za to jak uzupełniłam sobie dane odnosnie aktualnego cyklu (w których dniach podróżowałam samolotem, w których miałam problemy żołądkowe, kiedy tkliwe piersi itp), to nagle wg aplikacji Flo @ mam dostac w sobotę, czyli dzień wcześniej niż pierwotnie pokazywała :/
Zawsze mi się wydawało, ze długie podróże i zmiana klimatu raczej @ opóźniają, niż przyspieszają...
Sama już nie wiem co myśleć, podświadomie czuje, ze nic z tego nie będzie może gdybym miała chociaż jakieś minimalne objawy, które mogłabym podciągnąć pod ciążowe, to byłoby inaczej
Z drugiej strony bardzo bym chciała akurat teraz... Pochowałam ukochaną babcię miesiąc temu. Wszyscy mówili, że często w takich sytuacjach właśnie udaje się zajśc w ciążę, bo ta bliska osoba czuwa, w dodatku chcę wierzyc w to, że gdy jedna osoba odchodzi to jej cząstka jest w tej co przychodzi na świat. Wiem, to głupie, ale jakoś tak...