reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny czy ktoraś z Was w tych wczesnych objawach wysypało na twarzy? Nie wiem co myśleć dziwnie boli mnie brzuch ciagle mam śluz plodny caly tydzień, i wysypke ma calej twarzy i dekolcie. Dodatkowo doszla biegunka mimo tego iż nic nie jadlam ani wczoraj ani dzis co mogloby mnie zatruć. Testy ovu wychodzily pozytywne w tamtym tygodniu.. i caly tydzien mielismy przytulanki bo udalo sie byc na wczasach.
Dziś mialam mieć wizyte Pani dr odwołała bo ma chore dziecko, ide do niej za tydzień, nie wiem czy wytrzymam. A @ dopiero ma byc za tydzień :( wariuje, znow widze swiatelko w tunelu.

reklama
Teraz melduje się ja po wizycie. Torbiel czynnościowa znikła. Została jakaś pozostałość ledwie widoczna. Na lewym jajniku pecherzyk 10,80 na prawym 11,80. To 10 dc. Kolejna wizyta w poniedziałek w 14 dc. I patrzymy co dalej. ...... To szósty miesiąc staran. Zobaczymy jak wyjdzie ta owu. Jak nie to ta lekarka też mówi że trzeba będzie może zastymulować Clo. Więc już mam dwóch lekarzy co myśli i gada podobnie. Powiedziała że mam nie pić żadnych Niepokalanków narazie bo nie wiemy co z owulacja. Wiesiołek kupiłam. Kupiłam Feminum gel zeby nam było lżej.... No i do dzieła powoli. Powiedzcie mi z waszych doświadczeń co oznaczają te wielkości i kiedy staranka najlepiej. I trzymajcie kciuki by te pęcherzyki rosły.
No jeszcze chwila z tymi przytulankami, jeśli dobrze pamiętam to koło 20 pękają , super że masz wizytę w 14dc , wtedy na pewno lekarka powie czy już czy nie ,a stymulacja u mojej przyjaciółki ,zadziałała w 1 cyklu ,a ma policystyczne jajniki, trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno

Hej dziewczyny czy ktoraś z Was w tych wczesnych objawach wysypało na twarzy? Nie wiem co myśleć dziwnie boli mnie brzuch ciagle mam śluz plodny caly tydzień, i wysypke ma calej twarzy i dekolcie. Dodatkowo doszla biegunka mimo tego iż nic nie jadlam ani wczoraj ani dzis co mogloby mnie zatruć. Testy ovu wychodzily pozytywne w tamtym tygodniu.. i caly tydzien mielismy przytulanki bo udalo sie byc na wczasach.
Dziś mialam mieć wizyte Pani dr odwołała bo ma chore dziecko, ide do niej za tydzień, nie wiem czy wytrzymam. A @ dopiero ma byc za tydzień :( wariuje, znow widze swiatelko w tunelu.
Nie odbierz tego źle, ale proponuję trzy głębokie wdechy i pomyśleć o czymś innym. Wiem, że trudno, ale nie ma nic gorszego niż zawiedziona nadzieje. Myśl pozytywnie, ale nie wkrecaj się:*

Wytrzymasz jeszcze ten tydzień ;) Trzymam kciuki ,żeby Twojej objawy były "tym"

No jeszcze chwila z tymi przytulankami, jeśli dobrze pamiętam to koło 20 pękają , super że masz wizytę w 14dc , wtedy na pewno lekarka powie czy już czy nie ,a stymulacja u mojej przyjaciółki ,zadziałała w 1 cyklu ,a ma policystyczne jajniki, trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno
Hmmm.... Lekarka powiedziała że wtorek lub środa może być owu. To kiedy. W niedzielę zadziałać? I poniedziałek po wizycie? No i oczywiście teraz jak najdzie ochota... Nie bardzo rozumiem.

Tak ,proponuję niedzielę , wtorek ze 2 razy ;) i czwartek tak na wszelki wypadek
Hahaha bedzie ciezko. Mamy na 7 do pracy. Chyba zbudze męża o 5:00 we wtorek :D .... A jak owu będzie we wtorek to czwartek nie za późno.???? Przecież komórka nie żyje tyle czasu.... A w poniedziałek nie można? Ja myślę że chyba niedziela i w poniedziałek zobaczę co powie lekarka. I co dalej... Ehhh byleby tylko rosły te pęcherzyki.

Ja Juz po @ ten cykl będzie z duphastonem od 16dc.. Zastanawiam sie czy jeżeli przed tym 16dc nie będę miała owulacji to czy dupek jej nie wstrzyma?

reklama
Do góry