Rabatka
Fanka BB :)
Myślę że takA mogę zacząć brać sobie teraz? Na tydzień przed owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że takA mogę zacząć brać sobie teraz? Na tydzień przed owu?
Dziewczyny, dzis zadna nie testowala?
Mnie juz roznosi.. a jeszcze 6 dni.. Wyjatkowo jestem niecierpliwa w tym cyklu! Jakos mi przyjemniej mijały te dni czekajac na Wasze testy![]()
Trzymam kciuki, za II kreskiDziewczyny, dzis zadna nie testowala?
Mnie juz roznosi.. a jeszcze 6 dni.. Wyjatkowo jestem niecierpliwa w tym cyklu! Jakos mi przyjemniej mijały te dni czekajac na Wasze testy![]()
Hej dziewczyny czy ktoraś z Was w tych wczesnych objawach wysypało na twarzy? Nie wiem co myśleć dziwnie boli mnie brzuch ciagle mam śluz plodny caly tydzień, i wysypke ma calej twarzy i dekolcie. Dodatkowo doszla biegunka mimo tego iż nic nie jadlam ani wczoraj ani dzis co mogloby mnie zatruć. Testy ovu wychodzily pozytywne w tamtym tygodniu.. i caly tydzien mielismy przytulanki bo udalo sie byc na wczasach.
Dziś mialam mieć wizyte Pani dr odwołała bo ma chore dziecko, ide do niej za tydzień, nie wiem czy wytrzymam. A @ dopiero ma byc za tydzieńwariuje, znow widze swiatelko w tunelu.
Aha. Powiedziała że badanie LH zrobiłam trochę za szybko. Że jak lh niskie jest to progesteron duży i na odwrót. Ale że LH to się bada jak kobieta ma pcos i nie ma miesiączek głównie. A to nie u mnie. I że u mnie istotny jest progesteron. Nie wiem co o tym myśleć. No ale trochę mnie uspokoiła. Nie wiem czy i tak nie zrobię sobie badania Lh w 14 dc tak jak mówila tu któraś z was. Chyba zacznę robić od niedzieli testy żeby też mieć swój obraz sytuacji z monitoringiem. Kilka mi zostało. Ale więcej nie kupuję![]()
Ja Juz po @ ten cykl będzie z duphastonem od 16dc.. Zastanawiam sie czy jeżeli przed tym 16dc nie będę miała owulacji to czy dupek jej nie wstrzyma?
z tą temp też jest różnie, z córką nie miałam a teraz skacze. W straconej do końca 37.Nie nastawiaj się przede wszystkim - ja miesiąc temu bardzo się nastawiałam, we wszystkim widziałam znak ciąży, a na końcu było wielkie rozczarowanie. Na tydzień przed @ jakiekolwiek objawy są mało prawdopodobne.
No ja się nie do końca z tym zgadzam - robiłam LH w 3 dniu cyklu i wyszło mi 8,5... Myślę, że powinnaś skonsultować to z tym profesorem.
Mnie nie wstrzymał owulacji, zaczęłam brać od 17 dc a owulacja była 23-25 dc.
Ja dzisiaj jestem dzień przed @, 14 dpo i 33 dc, teoretycznie ostatni. Obawiam się, że nic z tego nie wyszło, czuję bóle okresowe od czasu do czasuTemperatura lekko spadła, nadal wyższa sporo niż normalnie, ale obawiam się, że będzie kicha.
z tą temp też jest różnie, z córką nie miałam a teraz skacze. W straconej do końca 37.
Trzymam kciuki na II kreski![]()
Dlatego pokaże temu drugiemu lekarzowi no i profesorowi jak do niego pojadę. Narazie zobaczę jak monitoring bo i tak kazał zrobić z miesiąc dwa. I dopiero do niego . Chyba sprawdzę też lh w 15 dc. I zrobię te tarczycowe wyniki tak czy siak jak będę robić progesteron. Niech się dzieje wola nieba badać i tak trzeba.Ja mam normalnie poniżej 36 stopni, a teraz mam w okolicach 36,7-36,8Dla mnie 37 to już jest ciężka gorączka, takie uroki Hashimoto. Dzięki za kciuki, ale serio - nie mam nawet jednego z objawów ciąży, także czekam tylko na tą @, zwłaszcza, że od czasu do czasu pobolewa jak na @.