Jest różnica 2 dni między naszymi wynikami. Ale mój zobacz jaki musiał być niski w tym dniu co Ty robiłaś betę. A ciąża prawidłowa i dziecko urodziło się zdrowe. Także bądź dobrej myśli.Ale to chyba jest różnica? Bo Ty miałaś 5dniowy a ja 3…. Czy to bez roznicy?
reklama
fckathy
Fanka BB :)
Poza tym nie ma sensu porównywać nawzajem swoich wyników, bo znaczenie ma (w uproszczeniu) nie wysokość wyniku, a przyrost. Dużo tu jest przecież dziewczyn z niskimi i późnymi betami, które są w szczęśliwych ciążach. Ten przyrost się wydaje super.Jest różnica 2 dni między naszymi wynikami. Ale mój zobacz jaki musiał być niski w tym dniu co Ty robiłaś betę. A ciąża prawidłowa i dziecko urodziło się zdrowe. Także bądź dobrej myśli.
Artemida90
Cześć dziewczyny w Nowym Roku - niezmiennie życzę wszystkim powodzenia
Ja po USG - Endo ruszyło z kopyta i ma 10mm za tydzień w czwartek mam transfer 9.01 prawie jak 5 lat temu (wtedy miałam 16.01)
Ja po USG - Endo ruszyło z kopyta i ma 10mm za tydzień w czwartek mam transfer 9.01 prawie jak 5 lat temu (wtedy miałam 16.01)
Motylkowa!
Super! To będziemy razem transferowaćCześć dziewczyny w Nowym Roku - niezmiennie życzę wszystkim powodzenia
Karolina_123
Ja też po wizycie, trochę była na wariata, bo na nią zaspałam ale na szczęście obyło się bez problemów, nie było nikogo w kolejce i normalnie mnie przyjął.
Na usg widać tylko 3 dojrzewające pęcherzyki, trochę się zdołowałam, bo mimo wszystko liczyłam na trochę więcej.. Następny podgląd 8.01 i wtedy będziemy ustalać kiedy punkcja, najprawdopodobniej pod koniec następnego tygodnia, albo sam początek jeszcze następnego.
Na usg widać tylko 3 dojrzewające pęcherzyki, trochę się zdołowałam, bo mimo wszystko liczyłam na trochę więcej.. Następny podgląd 8.01 i wtedy będziemy ustalać kiedy punkcja, najprawdopodobniej pod koniec następnego tygodnia, albo sam początek jeszcze następnego.
fckathy
U mnie na pierwszym usg tez chyba były tylko trzy. Już szukałam info o komórce dawczyni i byłam załamana. Jeszcze jakaś dziewczyna mi tu powiedziała, ze jak są trzy to już zostaną trzy co jest nieprawda! Finalnie u mnie pobrali 13 z czego 10 było dojrzałych i gotowych do zapłodnienia 4 poszły do kosza i 6 przeszło do procedury wiec głowa do góry, to o niczym nie świadczy )Ja też po wizycie, trochę była na wariata, bo na nią zaspałam ale na szczęście obyło się bez problemów, nie było nikogo w kolejce i normalnie mnie przyjął.
Lily_of_the_valley
U mnie w Bocianie było tak, że lekarz na wizycie kwalifikacyjnej przeglądał całą dokumentację i na tej podstawie dał od razu kwalifikacje. I od razu po wizycie mieliśmy oboje pobraną krew i zrobione wszystkie niezbędne badania w ramach refundacji.Dziewczyny, a jak to jest na początku - na pierwszej stronie jest napisane, że pierwszy etap to wizyta PREkwalifikacyjna, potem są robione badania i jak już są wyniki, to dopiero jest albo nie ma kwalifikacji (a przynajmniej ja to tak rozumiem). To znaczy, że jak jesteśmy na 9.01 umówieni, to lekarz nas jeszcze nie zakwalifikuje? Najpierw odpłatnie badania trzeba będzie zrobić, a dopiero potem dostaniemy bądź nie kwalifikację?
Czytam ten wątek od samego początku, a jak już przyszła kolej na mnie, to czuję się totalnie pogubiona
Lily_of_the_valley
Świetne wieści!Cześć dziewczyny w Nowym Roku - niezmiennie życzę wszystkim powodzenia
Oooo juz kolejny transfer! Mocne kciuki!Super! To będziemy razem transferować
Dok
Dokładnie tak. Ja odnośnie przyrostów nie wiem jak to jest. Bo będąc w ciąży zrobiłam betę dosłownie 2 razy bo nie chciałam się stresować. Zrobiłam pamiętam betę w 13dpt i potem 15dpt. To mi wystarczyło ....Poza tym nie ma sensu porównywać nawzajem swoich wyników, bo znaczenie ma (w uproszczeniu) nie wysokość wyniku, a przyrost. Dużo tu jest przecież dziewczyn z niskimi i późnymi betami, które są w szczęśliwych ciążach. Ten przyrost się wydaje super.
reklama
Karolina_123
Mówiłam sobie, że od nowego roku nie robię sobie żadnych nadziei, ale się nie daU mnie na pierwszym usg tez chyba były tylko trzy. Już szukałam info o komórce dawczyni i byłam załamana. Jeszcze jakaś dziewczyna mi tu powiedziała, ze jak są trzy to już zostaną trzy co jest nieprawda! Finalnie u mnie pobrali 13 z czego 10 było dojrzałych i gotowych do zapłodnienia 4 poszły do kosza i 6 przeszło do procedury wiec głowa do góry, to o niczym nie świadczy )
Dziękuję za pocieszenie, dajesz nadzieje, bo już się trochę podłamałam.