Ja dla przysłowiowego świętego spokoju zrobiłabym jeszcze raz beteZobacz załącznik 1013419
Czy ktoś mi to wytłumaczy bo zglupialam
Skoro 20 beta była 10,30 i test z rana praktycznie nie widoczny A dziś pokazuje i to nie jest na czczo czy stał się cud ?
reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
A usg, idź do lekarza.Kochana ja nie krwawie
Cały czas mam objawy ciążowe
A usg, idź do lekarza.
Przy takiej becie i tak nic nie zobaczy najlepiej niech sprawdzi jeszcze raz w labo i będzie wiadomo
Nie ma co gdybac kochana lepiej iść i sprawdzićWszędzie gdzie bym nie czytała to jak jest poronienie biochemiczne to wszystkie objawy ustają
Zresztą ja nie miałam bety wysokiej lecz bym nawet powiedziała że niska więc nie ma mowy na powolny spadek
Love_sun
Kasiula, koniecznie idz zrob bete..bo nie wiadomo, czy to moze "pozostalosci"..czy jednak bedzie cud, jakiej czulosci test dzis robilas?Zobacz załącznik 1013419
Czy ktoś mi to wytłumaczy bo zglupialam
Skoro 20 beta była 10,30 i test z rana praktycznie nie widoczny A dziś pokazuje i to nie jest na czczo czy stał się cud ?
Takiej samej jak wcześniej 10 ta sama firma tylko strumieniowyKasiula, koniecznie idz zrob bete..bo nie wiadomo, czy to moze "pozostalosci"..czy jednak bedzie cud, jakiej czulosci test dzis robilas?
Love_sun
Kochana, lec na bete, to chyba niemozliwe, zeby 3 dni pozniej test nadal pokazywal ciaze ..biorac pod uwage tak niska wartosc z przed kilku dni..sprawdz to koniecznieTakiej samej jak wcześniej 10 ta sama firma tylko strumieniowy
reklama
Czaaroffnicaa
Czesc. Zazwyczaj testy dostepne do kupienia maja czulośc powyżej 25 mIU/ml... Chyba czulszych nie ma. Przynajmniej ja sie nie spotkalam, ale tez specjalnie nie szukalamCześć dziewczyny mam pytanie bo przyszły te moje witaminy i testy owulacyjne tylko gapa że mnie i nie zapytałam Was czy czasem te testy nie mają różnej czułości tak jak ciążowe? I rozumiem że owulacja jest ja kreska testowa jest bardziej wybarwiona niż kontrolna? Doradzcie proszę bo nigdy ich nie robiłam. Wiecie jakieś dziwne rzeczy się dzieją bo zawsze przed @ puchlam a teraz wręcz schudłam, a węch mam jak pies myśliwski i nie nie wiąże tego z ciążą bo okres pewnie nadejdzie jutro lub w niedzielę ale boje się co się dzieje.
A co do mężów, partnerów ja myślę że oni czasem nie rozumieją jak bardzo nam zależy, jak smutno nam jest kiedy wiemy, uchwycimy dzień owulacji a oni "są zmęczeni", kobieta ma większą świadomość uciekającego czasu i bynajmniej w moim przypadku przytulasy odkąd staramy się o dziecko to bardziej zadanie niż romantyczność dlatego chciałbym szybko zajść bo to nie fajnie jest.
Zamawiam z eBay w pakiecie z ciazowymi i owu maja wlasnie 25 a bHCG biore o czulosci 10.
I dokladnie tak, za pozytywny test owu uznaje sie gdy testowa kreska jest ciemniejsza badz taka sama jak kontrolna