reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Wszędzie gdzie bym nie czytała to jak jest poronienie biochemiczne to wszystkie objawy ustają
Zresztą ja nie miałam bety wysokiej lecz bym nawet powiedziała że niska więc nie ma mowy na powolny spadek

reklama
Cześć dziewczyny mam pytanie bo przyszły te moje witaminy i testy owulacyjne tylko gapa że mnie i nie zapytałam Was czy czasem te testy nie mają różnej czułości tak jak ciążowe? I rozumiem że owulacja jest ja kreska testowa jest bardziej wybarwiona niż kontrolna? Doradzcie proszę bo nigdy ich nie robiłam. Wiecie jakieś dziwne rzeczy się dzieją bo zawsze przed @ puchlam a teraz wręcz schudłam, a węch mam jak pies myśliwski i nie nie wiąże tego z ciążą bo okres pewnie nadejdzie jutro lub w niedzielę ale boje się co się dzieje.
A co do mężów, partnerów ja myślę że oni czasem nie rozumieją jak bardzo nam zależy, jak smutno nam jest kiedy wiemy, uchwycimy dzień owulacji a oni "są zmęczeni", kobieta ma większą świadomość uciekającego czasu i bynajmniej w moim przypadku przytulasy odkąd staramy się o dziecko to bardziej zadanie niż romantyczność dlatego chciałbym szybko zajść bo to nie fajnie jest.
Czesc. Zazwyczaj testy dostepne do kupienia maja czulośc powyżej 25 mIU/ml... Chyba czulszych nie ma. Przynajmniej ja sie nie spotkalam, ale tez specjalnie nie szukalam :)
Zamawiam z eBay w pakiecie z ciazowymi i owu maja wlasnie 25 a bHCG biore o czulosci 10.
I dokladnie tak, za pozytywny test owu uznaje sie gdy testowa kreska jest ciemniejsza badz taka sama jak kontrolna :)

Do góry