Paraply
Fanka BB :)
Super!! Tak się cieszę!Hej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!! Tak się cieszę!Hej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Cudownie!!!! Co za urodzaj po ostatnim miesiącu wakacjiHej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Gratki gratki!!! Wspaniale! Gratuluję!Zobacz załącznik 1013085
Wrzucam zdjęcie w świetle dziennym. Jestem taka szczęśliwa!!!!! <3
Super, coraz bliżej do celu.Hej, zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1013056
Ja nie rozumiem tych lekarzy, tak bardzo ich nie rozumiem. Czy nie ma tam chociaż jednego kompetentnego, który się przyłoży i pomoże Ci w końcu... Przecież musi być diagnoza, co się dzieje i dlaczego! Przykro mi. Ja mocno trzymam kciuki, bardzo mocno. Ściskam i przesyłam dobre myśli.Normalnie złapałam takiego doła że mam ciągle łzy w oczach żyć mi się nie chce...
Tyle razy prosiłam tych lekarzy o badania hormonów. Tyle razy pytałam jakie i kiedy.... a teraz co.... Kolejne miesiące leczenia.... Chyba czas odpuścić i usunąć się stąd bo zwariuje niedlugo
I tego Ci życzę. Z całego serducha, niech się w końcu spełni!Mamcia, doczytalam o Tobie! Gratulacje, super wieści
KiedyPytam, jedziemy chyba na jednym wózku zarówno w pracy jak i w uczuciach... Mnie też dziś dół złapał. Mam łzy w oczach. Cieszę z Waszych kresek bardzo ale tak chciałabym mieć swoją...
Byłam dziś robić badania, nawet nie chce mi się sprawdzać wyników... Bo chyba @ przyjdzie za 5 dni
Jakie badania robiłaś...?Mamcia, doczytalam o Tobie! Gratulacje, super wieści
KiedyPytam, jedziemy chyba na jednym wózku zarówno w pracy jak i w uczuciach... Mnie też dziś dół złapał. Mam łzy w oczach. Cieszę z Waszych kresek bardzo ale tak chciałabym mieć swoją...
Byłam dziś robić badania, nawet nie chce mi się sprawdzać wyników... Bo chyba @ przyjdzie za 5 dni