Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na pewno to okres ? może plamienia ?kiedy masz wizytę u lekarza ?Zrobiłam betę i wyszła 887 także to tylko potwierdziło ciążę tylko czemu ten okres się pojawił
Oj to malutki jak na tą fazę.Jak miałam bardzo nieregularne cykle to na oko starałam się robić po 21 dniu i wychodził niecałe 1,0 ... Ale to możliwe że taki był przez to że wtedy nie było owu
Ciążowy? Czemu dziwny? Ja widzę 2 kreche.Kurde ciężko stwierdzić.. Na pewno bym powtórzyła. Ja dziś też mam dziwny test... Zobacz załącznik 1012660
Ciążowy? Czemu dziwny? Ja widzę 2 kreche.
A na pewno to okres ? może plamienia ?kiedy masz wizytę u lekarza ?
Ale już nie leci ? może warto wybrać się do lekarzaW piątek. Ten okres był o wiele skąpszy niż zawsze ale to na pewno nie były plamienia bo normalnie leciała krew