reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A jeszcze Wam napiszę, że ja od mojej gin dostałam całą listę badań do zrobienia przed zajściem w ciążę, mam przebadane przeciwciała na różyczkę, świnkę, wirusowe zapalenie wątroby typu B, toxo i cmv (badam co jakiś czas igm, bo igg mam ujemne). Jakby któraś chciała to może gdzieś odnajdę zdjęcie tej listy.

Dalej mnie kłuje od czasu do czasu ten lewy jajnik, upierdliwiec.

reklama
Od roku staramy sie o dziecko. Dzisiaj zrobilam test i już sama nie wiem czy wodze upragnione 2 kreseczki czy wariuje powoli... Co Wy widzicie?

Załączniki

• 20190821_152216_HDR.jpg
    20190821_152216_HDR.jpg
    728,3 KB · Wyświetleń: 99
Wydaje mi się, że wystarczy w zupełności. Ja w tym miesiącu miałam monitoring w: 4dc, 8dc, 10dc, 12 dc, 17 dc i 24 dc.

Gin mi nic nie pisała o tym poziomie progesteronu, napisała tylko, żeby włączyć i tak dupka. Myślicie, że to 17,20 ng/ml jest ok? W górnej granicy normy w sumie.
Dupek ci nie zaszkodzi jedynie pomoże.

reklama
Do góry