milena1706
Fanka BB :)
Ale już nie leci ? może warto wybrać się do lekarza
W piątek mam lekarza i to krwawienie trwało 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale już nie leci ? może warto wybrać się do lekarza
Kochana, Powtórz test może, szukałam i szukałam ale ja niestety tylko jedna kreskę widzęKurde ciężko stwierdzić.. Na pewno bym powtórzyła. Ja dziś też mam dziwny test... Zobacz załącznik 1012660
Żadnych plamien akurat ja nie miałam... Więc nie pomogę..Dziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
Czy mogą się wypowiedzieć dziewczyny z 2 kreseczkami czy miały też takie plamienia i kiedy one występowały?
U mnie się tak @ zaczynałaDziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
Czy mogą się wypowiedzieć dziewczyny z 2 kreseczkami czy miały też takie plamienia i kiedy one występowały?
Nie chce Cie smucic ale w zeszlym miesiacu mialam podobnie, tez zaczelam plamic jeden dzien przed @ i moje nadzieje rozwialy sie juz kolejnego dnia kiedy to okres rozkrecil sie na dobre Wydaje mi sie ze troche za pozno jak na zagniezdzanie sie zarodka bo z tego co czytalam wystepuje to najczesciej okolo 6-7 dni po owu, ale to tez chyba zalezy jak dlugie masz cykle. W kazdym badz razie zycze Ci zeby u Ciebie nic sie jednak nie rozkreciloDziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
Jak powiedziałam lekarzowi że robiłam kwas foliowy to też powiedział że po co, że tego się nie bada bo inny jest poziom w tkankach a inny w krwi i to że jest w krwi dużo nie znaczy że jest w tkankach. Też mnie przerażały te badania. Ale w końcu lekarze chyba nie są aż tak beznadziejni żeby nie kazać robić badań które są ważne.
Dziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
u mnie zawsze brazowy skuz jest zwiastunem @Dziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
Wklej zdjęcie.specjalistki od badania testów ciążowych ci pomogąDziewczyny... Nie bolą mnie piersi, nie mam śluzu, nie jestem senna... 24.08. powinnam mieć miesiączkę. Mój mąż jak nie wyjdzie ma w poniedziałek zrobić badanie nasiesie, a ja przez cały cykl w różnych okresach miałam badać hormony.
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na okres, czuję jakbym miała tam mokro... Zrobiłam test, ten super czuły z Rossmann i albo sobie wkręcam, albo jest faktycznie 2 kreska. Dziwi mnie, bo w pierwszej ciąży miałam wiele objawów, a tu w zasadzie uczucie mokrego... Nie wiem, co o tym myśleć
No i właśnie ja jak nie biorę krwasu 2 tygodnie poziom mi spada. Tzn jest w sam raz. A jak biorę to jest lekko przekroczony. I lekarz mi powiedział że to że jest przekroczony w krwi nie znaczy że w tkankach nie jest ok. I że mam brać tak jak jest zalecane i tyle. Mi to mówi już 3 lekarz i już trzeci nie gada nic o tym genie choć ja o nim mówię. Tylko że ja zrobiłam też homocysteine i Wit B12 i są w normie. Po prostu badania w trakcie suplementacji są niemiarodajne. Bo wtedy zawsze będzie podwyższony kwas.Bardzo dobrze, ze zbadalas kwas foliowy. Wysoki poziom kwasu foliowego we krwi moze swiadczyc o mutacji genu MTHFR, a taka mutacja powoduje, ze zwykly kwas foliowy sie nie wchlania. Wtedy suplementuje sie kwas foliowy metylowany. Masakra, ze lekarze bagatelizuja takie wyniki.