reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny przy bardzo skąpym okresie mogą być dni płodne? Po urodzeniu dziecka moje miesiączki są 2-3 dniowe i to nie jakieś mega krwawienie tylko takie że 1-2 podpaski zużywam przez cały dzień

Ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie :( ....

Ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie :( ....
To chyba ma każdy. Ja największy stres przechodzę od owu do @ ten czas niepewności jest okropny później już jak nadejdzie @ to jakoś inaczej podchodzę z nowa nadzieja

25 dc i 26 dc też negatywy czekamy dalej
Trzymam kciuki, obsewujesz coś innego, dziwnego u siebie :)??

Dziewczyny przy bardzo skąpym okresie mogą być dni płodne? Po urodzeniu dziecka moje miesiączki są 2-3 dniowe i to nie jakieś mega krwawienie tylko takie że 1-2 podpaski zużywam przez cały dzień
Myślę, że jak najbardziej tak! Ja normalnie mam 7 dniowe @, a teraz w lipcu miałam 3 dni, fakt, dość obfite, ale 3 dni (!), co nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło, byłam pewna że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a tu proszę, test i dwie kreski :)
Tak, tak miałam z tym cyklem :)
Może akurat to będzie TEN cykl u Ciebie? Monitoring może tylko ułatwić sprawę. Wierzę, że będzie owulacja i wszystko pójdzie zgodnie z planem ♥

Tak, też tak mam. Nowy cykl= nowa nadzieja. Kiedyś musi się udać!

Ja też tak mam, zwłaszcza w tym cyklu, bo zawsze chciałam mieć majowe dziecko Monitoring nawet jeśli nie pomoże Ci tym razem zajść w ciążę to przynajmniej pozwoli zobaczyć co tam się dzieje w tych jajnikach.

Dziewczyny zmierzyłam sobie od czapy temperaturę (ja nie monitoruje podstawowej temperatury ciała bo mam bardzo nieregularny tryb życia) i to tak naprawdę od czapy. Generalnie ja mam niską temperaturę ciała, poniżej 36 stopni. Wczoraj wieczorem koło 20 było 36,65, a przed chwilą 37,12 Nie jestem chora, trochę mnie gardło drapie ale nic szczególnego to nie jest. Jakieś wnioski można z tego wyciągnąć w związku z pikiem LH w czwartek ok. 14-15?

Trzymam kciuki, obsewujesz coś innego, dziwnego u siebie :)??

Myślę, że jak najbardziej tak! Ja normalnie mam 7 dniowe @, a teraz w lipcu miałam 3 dni, fakt, dość obfite, ale 3 dni (!), co nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło, byłam pewna że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a tu proszę, test i dwie kreski :)

Tak, tak miałam z tym cyklem :)
Może akurat to będzie TEN cykl u Ciebie? Monitoring może tylko ułatwić sprawę. Wierzę, że będzie owulacja i wszystko pójdzie zgodnie z planem ♥
Czy ja dobrze zrozumiałam udało się?

reklama
Do góry