25 dc i 26 dc też negatywy czekamy dalej24dc robiłam test z Ciekawości ale nic nie wyszło :/ no nic trzeba jeszcze czekac
reklama
milena1706
Fanka BB :)
Dziewczyny przy bardzo skąpym okresie mogą być dni płodne? Po urodzeniu dziecka moje miesiączki są 2-3 dniowe i to nie jakieś mega krwawienie tylko takie że 1-2 podpaski zużywam przez cały dzień
Też mam 3-4 dniowe i nie są obfite to normalne nie każdy musi mieć niagareDziewczyny przy bardzo skąpym okresie mogą być dni płodne? Po urodzeniu dziecka moje miesiączki są 2-3 dniowe i to nie jakieś mega krwawienie tylko takie że 1-2 podpaski zużywam przez cały dzień
KiedyPytam
Ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie ....
To chyba ma każdy. Ja największy stres przechodzę od owu do @ ten czas niepewności jest okropny później już jak nadejdzie @ to jakoś inaczej podchodzę z nowa nadziejaEhhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie ....
nnat.
Trzymam kciuki, obsewujesz coś innego, dziwnego u siebie ??25 dc i 26 dc też negatywy czekamy dalej
Myślę, że jak najbardziej tak! Ja normalnie mam 7 dniowe @, a teraz w lipcu miałam 3 dni, fakt, dość obfite, ale 3 dni (!), co nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło, byłam pewna że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a tu proszę, test i dwie kreskiDziewczyny przy bardzo skąpym okresie mogą być dni płodne? Po urodzeniu dziecka moje miesiączki są 2-3 dniowe i to nie jakieś mega krwawienie tylko takie że 1-2 podpaski zużywam przez cały dzień
Tak, tak miałam z tym cyklemEhhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie ....
Może akurat to będzie TEN cykl u Ciebie? Monitoring może tylko ułatwić sprawę. Wierzę, że będzie owulacja i wszystko pójdzie zgodnie z planem ♥
Paraply
Tak, też tak mam. Nowy cykl= nowa nadzieja. Kiedyś musi się udać!Ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie ....
Spazientito
Ehhhhh dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jak powoli się zbliża nowy cykl to jesteście pelne nadzieji że w tym cyklu się uda? Nawet jak wiecie że to mało realne bo jest jakiś problem ale może jednak??? Może tym razem? .... Ja czekam na okres i na nowe staranka i na ten monitoring jakbym już napewno miała być w ciąży a potem znowu będzie rozczarowanie ....
Ja też tak mam, zwłaszcza w tym cyklu, bo zawsze chciałam mieć majowe dziecko Monitoring nawet jeśli nie pomoże Ci tym razem zajść w ciążę to przynajmniej pozwoli zobaczyć co tam się dzieje w tych jajnikach.
Dziewczyny zmierzyłam sobie od czapy temperaturę (ja nie monitoruje podstawowej temperatury ciała bo mam bardzo nieregularny tryb życia) i to tak naprawdę od czapy. Generalnie ja mam niską temperaturę ciała, poniżej 36 stopni. Wczoraj wieczorem koło 20 było 36,65, a przed chwilą 37,12 Nie jestem chora, trochę mnie gardło drapie ale nic szczególnego to nie jest. Jakieś wnioski można z tego wyciągnąć w związku z pikiem LH w czwartek ok. 14-15?
Czy ja dobrze zrozumiałam udało się?Trzymam kciuki, obsewujesz coś innego, dziwnego u siebie ??
Myślę, że jak najbardziej tak! Ja normalnie mam 7 dniowe @, a teraz w lipcu miałam 3 dni, fakt, dość obfite, ale 3 dni (!), co nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło, byłam pewna że nic z tego cyklu nie wyjdzie, a tu proszę, test i dwie kreski
Tak, tak miałam z tym cyklem
Może akurat to będzie TEN cykl u Ciebie? Monitoring może tylko ułatwić sprawę. Wierzę, że będzie owulacja i wszystko pójdzie zgodnie z planem ♥
reklama
Paraply
Udało się?Czy ja dobrze zrozumiałam udało się?