reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Super, że twój plan pokrywa się z planem lekarza ☺️ A już wiecie mniej więcej ile czasu będziecie czekać na wyniki badania zarodków?
W teorii koło 2 tygodni, ale biorąc pod uwagę weekend i że pewnie te nasze zgody będą musiały być jeszcze podpisane przez lekarza to pewnie zejdzie ze 3 tygodnie. Damy radę 🤞

reklama
Dziękuję za pamięć 🫶
Plan jest taki jaki w sumie chcialam 🤣Badamy pozostałe zarodki, znając ryzyko ponownej witryfikacji i odmrażania. Na pewno dwa będą zbadane, a trzeci jeśli się uda pobrać biopsję :) jutro mamy konsultacje genetyczną i podpisanie zgód. Jeśli któryś z zarodków będzie nadawał się do transferu to czeka mnie trzecia histeroskopia przed transferem :) a jeśli się okaże że są nieprawidłowe, to będę podchodzić do drugiej procedury. W przeciągu następnego miesiąca powinno być już wiadome co i jak 😮‍💨
Super, że jest plan. Ale ta trzecia histeroskopia🥴 bardzo Ci współczuję, że kolejny raz Cię czeka. W jakim znieczuleniu?

Super, że jest plan. Ale ta trzecia histeroskopia🥴 bardzo Ci współczuję, że kolejny raz Cię czeka. W jakim znieczuleniu?
Tak, bardzo się cieszę że jest plan 🤞ta histeroskopia już mi tak spowszedniała, że już się nawet nie stresuję tym że mnie czeka. Pewnie w znieczuleniu miejscowym, ale mi to odpowiada - będę mogła na żywo zobaczyć co mam w środku🤣

O to pytanie dla mnie! Ja wchłaniam bardzo dużo staraczkowego kontentu 🤣

Insta:
Uniquely knitted
Infertilityfriends
Tarrah Jordan
Jessi passini (the passinis)
India Bateson
While we wait
Adelaide a white
Julievlorentzen
Jen element Pilates yoga
Embryomanofficial
Stowarzyszenie in vitro
Psycholognieplodnosci
Sarah.and.babes
Niepłodni razem
Artystki od siedmiu boleści
Hopeful beginnings2024
Hilariously infertile
Jessicaryniecmd
Invi madka
Nasz bocian
Jestem niepłodna
Making baby weaver
Kathee bb
Shaydemp
Instaembriolog
Plodnoscstart
Dr.kim md
Kayladjukic
Explainingivf
ESHRE official
Stevenpaltermd
Alease the emrbiologist
Drlorashahine
Prof Ludwin
Lucky sekhon
Olutek._
Nataliecrawfordmd
Wow, dzięki:) ja lubię podglądać innych jak sobie radzą, kiedy temat jest mi bliski. Jakoś tak czuję się wtedy bardziej bardziej poinformowana. Ja do tej pory obserwowałam Maje Staśko i mimo że za nią nie przepadałam, to jednak podobne doświadczenia i odczuwanie emocji staraczkowych spowodowało, że codziennie śledzę jej zmagania z zaciekawieniem.

Tak, bardzo się cieszę że jest plan 🤞ta histeroskopia już mi tak spowszedniała, że już się nawet nie stresuję tym że mnie czeka. Pewnie w znieczuleniu miejscowym, ale mi to odpowiada - będę mogła na żywo zobaczyć co mam w środku🤣
Jeny , no niemożliwa jesteś🙈😂
W takim razie cieszę się, że jesteś psychicznie gotowa i nastawiona na kolejny Zabieg. Szacunek!
Ja jak wspomnę swoją histero w miejscowym, to mi się ciemno przed oczyma robi🙈 cieszę się że to już wspomnienie 🤣

Dziewczyny, a czy któraś z Was miała na konsultacji przed rozpoczęciem in vitro zapisane, że "Pacjentka spełnia kryteria refundacji gonadotropinami do stymulacji mnogiej owulacji"?? To taki standardowy zapis?

reklama
Do góry