KiedyPytam
Fanka BB :)
A skąd będziemy wiedzieli czemu nie doszło? Skoro nie będę wyzwaniem18dc bym poszla, juz powinno byc widac czy doszlo do owu czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd będziemy wiedzieli czemu nie doszło? Skoro nie będę wyzwaniem18dc bym poszla, juz powinno byc widac czy doszlo do owu czy nie
Skoro nie będę wcześniejA skąd będziemy wiedzieli czemu nie doszło? Skoro nie będę wyzwaniem
A nie masz możliwości iść 10 i 18 ?Dziewczyny lekarz moj mówił żebym była u niego między 14-16 dc. A on przyjmuje raz w tygodniu. I wychodzi na to że mogę być u niego albo 10 dc albo 18 dc. Wiec kiedy iść?
I o tym pisałam, tak wygląda rzeczywistośc kobiety, która chce zajsc w ciążę... Beznadzieja bo jak zajdzie, to oszustka i w większości przypadków nie ma juz dokąd wracać... Chore!
W państwowce mnie o to zapytano. Ale widzę, że nie tylko mnie....To jest sytuacja u prywaciarza.... A wyobraźcie sobie że ja w państwowe na rozmowie zostałam też zapytana. A potem byłam gnębiona dwa lata tekstami koleżanek. Teraz się zamknęły. Może doszło do nich że mam problem i nie są aż takie wredne by mi dogadywać.
Kiepsko ale mam..... Tylko on mi wyraźnej powiedział że wcześniej bez sensu. I się zastanawiam czy do niego pójść 10 i 18 czy u mojej starej lekarki w jej klinice zrobić monitoring osobno. 9,13,15,17 dc. W cenie monitoringu i będę miała pewność co się działo.A nie masz możliwości iść 10 i 18 ?
Hehehe.... A mowili Ci o dogodnym dla nich czasie na twoją ciążę?W państwowce mnie o to zapytano. Ale widzę, że nie tylko mnie....
Co do tej umowy to jeśli teraz masz umowę o pracę na czas określony to jeśli w momencie kiedy ona dobieglaby końca byłabyś chociaż 1 dzień powyżej 3 miesiąca ciąży umowa ta z automatu przedłuża się do dnia porodu a potem świadczenia wyplaca ZUS.Oh dobrze wiem o czym mówisz. Ja też rok miałam zakaz starań w między czasie masa pieniedzy na różne badania suplementy antybiotyki i wizyty u lekarza.
Żeby na samym końcu się dowiedzieć że wszystko gra i w ogóle nie było to potrzebne.
Ale czego się nie zrobi dla spragnionych 2 kreseczek.Ja umowę na stałe mam dostać dopiero na początku grudnia. I bardzo długo bilam się z myślami czy nie wstrzymać jeszcze starań. Ale nie będę już dłużej czekała. Co ma być to będzie
Myślę że tak, jednak gdyby to się przedłużało idź do lekarza, lepiej niczego nie przeoczyć.Dziewczyny po tej ciąży biochemicznej bardzo bolą mnie piersi po bokach. Chyba hormony się musza unormowac co myślicie?
Tak tak wiem ale ciągle przeciągałam bo zależało mi na umowie na czas nieokreślony. Z resztą nawet gdyby teraz się udało z fasolką A ciąża nie była by zagrożona na pewno pójdę do pracy. Wtedy spokojnie powinnam mieć umowę przedłużona już.Co do tej umowy to jeśli teraz masz umowę o pracę na czas określony to jeśli w momencie kiedy ona dobieglaby końca byłabyś chociaż 1 dzień powyżej 3 miesiąca ciąży umowa ta z automatu przedłuża się do dnia porodu a potem świadczenia wyplaca ZUS.