Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź kochana ja bym poszła gdybym tylko mogła. Bo jestem w identycznej sytuacji jak tyNic z tego.
Ubieram sie i ide na bete . Chociaż nie mam siły.. Dawno nie mialam takiego zlego dnia..
Rozmazuje sie.A z daleka jakbyś zrobiła i powiększyła?
Nic z tego.
Ubieram sie i ide na bete . Chociaż nie mam siły.. Dawno nie mialam takiego zlego dnia..
Rety. No i byłam w toalecie i pojawiło się krwawienie. Czyli ja już testować nie muszę. Czy mam zrobić mimo wszystko przez ten dziwny okres?
Chyba możesz sobie darować...Rety. No i byłam w toalecie i pojawiło się krwawienie. Czyli ja już testować nie muszę. Czy mam zrobić mimo wszystko przez ten dziwny okres?
Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w góręChyba możesz sobie darować...
Dziewczyny co polecacie z kwasem foliowy i ew do suplementacji magnezu??
No domyślam się.. Ale nic się nie łam, trochę przyjemności przed nami w nowym cyklu :*Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w górę
Smerfetko trzymam kciuki, wyniki będą dzisiaj ???Nic z tego.
Skoro od owulacji nie minęły nawet 2 tyg to po czym wnioskujesz,że Ci się okres spóźnia?A pamiętasz w ktorym dc mialas owulacje?
Od mojej jeszcze dwa tygodnie nie minely..albo ciaza albo po prostu jakies glupie opoznienie