reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Rety. No i byłam w toalecie i pojawiło się krwawienie. Czyli ja już testować nie muszę. Czy mam zrobić mimo wszystko przez ten dziwny okres?

Nic z tego.
Ubieram sie i ide na bete . Chociaż nie mam siły.. Dawno nie mialam takiego zlego dnia..

a wyniki pewnie dopiero jutro?

Rety. No i byłam w toalecie i pojawiło się krwawienie. Czyli ja już testować nie muszę. Czy mam zrobić mimo wszystko przez ten dziwny okres?

ja bym nie testowala, chyba ze to bedzie kilka plamek, ale jak normalny okres to nie

Chyba możesz sobie darować...

Dziewczyny co polecacie z kwasem foliowy i ew do suplementacji magnezu??
Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w górę :( :( :(

Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w górę :( :( :(
No domyślam się.. Ale nic się nie łam, trochę przyjemności przed nami w nowym cyklu :) :*

reklama
Do góry