KiedyPytam
Fanka BB :)
Serio?..... Tak piszecie, narobicie mi nadzieji hehe ..... No ale brzuch mnie boli jak ma okres.Zrób test według opisu wygląda na ciążę... trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio?..... Tak piszecie, narobicie mi nadzieji hehe ..... No ale brzuch mnie boli jak ma okres.Zrób test według opisu wygląda na ciążę... trzymam kciuki
Już kilka osób pisało ,ze jakiś test ich oszukał i właśnie to chyba były te ,ale pewna na 100% nie jestemA czy ktoras z Was robiła pink test ten z rossmanna i mimo braku ciazy miala blada kreske?
Bo nie wiem czy ona jest bo jest cos na rzeczy czy jest to jakas kreska testowa
Zrobie dziś test. Bo już zeswiruje. A jak do piątku nic to w piątek zrobię betę po południu bo dopiero wtedy mogę.To może to była @ tylko jakaś skąpa , no nie wiem co Ci doradzić ,może dla świętego spokoju tą bete?
No to tak zrób i daj koniecznie znać trzymam kciuki żeby to było "to"Zrobie dziś test. Bo już zeswiruje. A jak do piątku nic to w piątek zrobię betę po południu bo dopiero wtedy mogę.
Ja robiłam, wyszedł negatyw i nie ma ciążyA czy ktoras z Was robiła pink test ten z rossmanna i mimo braku ciazy miala blada kreske?
Bo nie wiem czy ona jest bo jest cos na rzeczy czy jest to jakas kreska testowa
No a kto to wie...? Czasami nasze organizmy są tak nieprzewidywalne...Implantacja 2,5 tygodnia po owu??? Nie no nie sadze
I prawidłowo !!Zrobie dziś test. Bo już zeswiruje. A jak do piątku nic to w piątek zrobię betę po południu bo dopiero wtedy mogę.
Dokładnie, my Ci pomożemy i ocenimy@Smerfetka94 zrob ta fotkę może faktycznie po co masz się tak zamartwiac czy widziałaś kreskę czy nie
zamien fote w edytorze na czarno bialaProbowalam uchwycic ale moj aparat w telefonie nie lapie ostrosci z bliska
Nic z tego.zamien fote w edytorze na czarno biala