reklama
1
174974
Gość
Wiedziałam! Czułam to! <3 Gratuluję kochana!Kochane, udało się. Rzutem na taśmę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 927234
Jivka
Moderator
@martoosia04 gratulacje [emoji3590][emoji3590]Kochane, udało się. Rzutem na taśmę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 927234
Betii35
Fanka BB :)
GRATULACJE!! Udało się. brawo ty.Kochane, udało się. Rzutem na taśmę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 927234
Ojjj chyba najcudowniejszy prezent pod choinke.
1
174974
Gość
Hej wam! Tak ostatnio mnie przekonywałyście, żeby nie wynajmować mieszkania tylko z rodzicami jakoś mieszkać, olać ich marudzenie, no bo jednak tyle kasy w remont dalismy... Ale wiecie co, dzisiejsza sytuacja mnie po prostu utwierdziła, żeby czym prędzej się wyprowadzić. Magia świąt w powietrzu, oczywiście pierwsza awanturka zaliczona... Znaczy z mojej strony nie ma awantury tylko upomnienie a mama już garami trzaska. Dlaczego? Po upomniałam ją, że jak kaszle to niech tego nie robi nad jedzeniem, tak dosłownie schylona nad stolikiem takim 'do kawy' gdzie mamy sobie pizze i na to kaszle. No po prostu ma powód do obrażenia się... No bo przecież jak mogłam się upomnieć?!
Niby błaha sprawa, ja bym po pierwsze, nie kaszlała nad czyimś jedzeniem, ale jakby już się tak zdarzyło to by mi było głupio i bym przeprosiła a nie wyskakiwała z awanturą. Ach te święta, ta piękna atmosfera...
Niby błaha sprawa, ja bym po pierwsze, nie kaszlała nad czyimś jedzeniem, ale jakby już się tak zdarzyło to by mi było głupio i bym przeprosiła a nie wyskakiwała z awanturą. Ach te święta, ta piękna atmosfera...
Witam wszystkie staraczki Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Mam 27 lat i jestem z Krakowa. Pod koniec września poroniłam samoistnie. I mogłam od razu zacząć starania i zaczęłam i dalej próbuję Jest to moj 3 cykl starań ( choć w połowie 2 cyklu musiałam przerwać starania bo złapałam infekcje)
reklama
umi2
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja sie odzywam miedzy przedświatecznym rozgardiaszem. Mam taki bajzel ze nie wiem, a zrobiłam stroiki do domu i na groby, a zaraz zabieramy się za ubieranie choinki.
Tak mnie wieczorem podbrzusze bolało, ze wczoraj myslalam o czyms przeciwbolowym. Nie znosze tego czasu tydzien po owulacji i tydzien przed okresem, bo ten dyskomfort w podbrzuszu jest upierdliwy. No ale co, w przyszlą sobotę jeden z najgorszych dni w cyklu. Dobrze ze na sylwestra nie wypadło[emoji23] bo bym była nie do życia.
Tak mnie wieczorem podbrzusze bolało, ze wczoraj myslalam o czyms przeciwbolowym. Nie znosze tego czasu tydzien po owulacji i tydzien przed okresem, bo ten dyskomfort w podbrzuszu jest upierdliwy. No ale co, w przyszlą sobotę jeden z najgorszych dni w cyklu. Dobrze ze na sylwestra nie wypadło[emoji23] bo bym była nie do życia.
A ja uwazam ze mlode małzenstwo powinno mieszkać odobno. Takie przemeczenie się, czasem faktycznie jest dobre, ale zazwyczaj męczy wszystkich.Hej wam! Tak ostatnio mnie przekonywałyście, żeby nie wynajmować mieszkania tylko z rodzicami jakoś mieszkać, olać ich marudzenie, no bo jednak tyle kasy w remont dalismy... Ale wiecie co, dzisiejsza sytuacja mnie po prostu utwierdziła, żeby czym prędzej się wyprowadzić. Magia świąt w powietrzu, oczywiście pierwsza awanturka zaliczona... Znaczy z mojej strony nie ma awantury tylko upomnienie a mama już garami trzaska. Dlaczego? Po upomniałam ją, że jak kaszle to niech tego nie robi nad jedzeniem, tak dosłownie schylona nad stolikiem takim 'do kawy' gdzie mamy sobie pizze i na to kaszle. No po prostu ma powód do obrażenia się... No bo przecież jak mogłam się upomnieć?!
Gratulacje. Tak czulam że będą dwie kreseczki.Kochane, udało się. Rzutem na taśmę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 927234