reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Czesc Wam!
Staramy sie 1,5 roku prawie, za mna ciaza ektopowa i wczesne poronienie sprzed 2 miesiecy.
Mam nadzieje, ze z Nowym Rokiem, nowym krokiem!! Trzymam za każda z Was mocno kciuki i zdrówka Dziewczyny!!
Cześć! Przykro mi, że aż dwa razy musiałaś przechodzić przez stratę ciąży [emoji3525] Czy znasz przyczynę wczesnego poronienia? Robiłaś jakieś badania?
Hej, przyjmiecie do siebie i mnie?
Jestem Gosia, mamy już synka, o drugiego dzieciaczka mieliśmy się starać już od ostatnich wakacji, jednak troszkę nam się to wszystko pokomplikowało... gdy zdrowotnie wszystko się wyprostowało - na drodze stanęła praca. Starania zaczynamy na wiosnę :) trzymam kciuki za nas wszystkie! :)
Cześć [emoji4] ile synek ma lat? Też staram się od wakacji, zaszłam w lipcu nawet w ciążę, niestety musiałam zakończyć ją w 19tc... Więc staram się dalej... [emoji4] A raczej dopiero teraz mogę wznowić starania.

reklama
Cześć [emoji4] ile synek ma lat? Też staram się od wakacji, zaszłam w lipcu nawet w ciążę, niestety musiałam zakończyć ją w 19tc... Więc staram się dalej... [emoji4] A raczej dopiero teraz mogę wznowić starania.

Synek ma już prawie 4 latka :) Duży chłopak :) ja od początku roku walczę z krwotocznymi miesiaczkami, w końcu zdiagnozowano u mnie polipy w macicy, po łyżeczkowaniu w miarę się to wszystko uspokoiło, teraz jestem na duphastonie. Lekarz nawet kazał się starać, bo ciąża to w moim przypadku najlepsza naturalna terapia hormonalna :) z pracą, jak z pracą - chyba nigdy nie byłoby odpowiedniego momentu...

Mam nadzieję, że kolejny rok będzie dla nas łaskawszy :)

Synek ma już prawie 4 latka :) Duży chłopak :) ja od początku roku walczę z krwotocznymi miesiaczkami, w końcu zdiagnozowano u mnie polipy w macicy, po łyżeczkowaniu w miarę się to wszystko uspokoiło, teraz jestem na duphastonie. Lekarz nawet kazał się starać, bo ciąża to w moim przypadku najlepsza naturalna terapia hormonalna :) z pracą, jak z pracą - chyba nigdy nie byłoby odpowiedniego momentu...

Trzeba myśleć pozytywnie nowy rok i nowe szanse
trzymam kciuki:)

To trzymam kciuki za || [emoji4][emoji4] Już się staracie?

O dobrze ze piszesz, bo mam dokladnie ta sama sytuacje, wyciete polipy i lekarz kazal brac progesteron, normalnie sie mozna starac , nie hamuje to owulacji???

@SalsaPL i jak beta??

Dziewczyny te co mierzą sobie temp- czy infekcja wpłynie na temp? Bo chciałam zacząć w tym cyklu, raczej starania odłożymy do kolejnego przez grzyba... Ale chciałam poobserwować sobie tak porządnie...

Ostatnia edycja:
@SalsaPL i jak beta??

Dziewczyny te co mierzą sobie temp- czy infekcja wpłynie na temp? Bo chciałam zacząć w tym cyklu, raczej starania odłożymy do kolejnego przez grzyba... Ale chciałam poobserwować sobie tak porządnie...
Infekcja wplywa, nuewtstarczająca ilośc snu wplywa, ból zęba, alkohol tez moze wplynac. Jak chcesz zaczac mierzyc to z infekcją jak najbardziej mozesz. Oznaczasz sobie temp jako zaklóconą i mierzysz dalej. Za jakis czas bedziesz w stanie okreslic ze cos sie dzieje ( wirus, grypa itp) nawet jesli tego nie poczujesz.

reklama
Do góry