Kati 5805
Fanka BB :)
Pewnie takie będą mam nadziejęŚliczne i pewnie przepyszne :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie takie będą mam nadziejęŚliczne i pewnie przepyszne :-))
Ja jak sprzątam to przy muzyce tak mi lepiej idzieSmacznie wyglądają! Ja się zebrać nie mogę do sprzątania [emoji14]
Straszniee późno kończysz.... oby Ci szybciutko zleciało i do domkuA ja w drodze do pracy [emoji24] dzis do 23:30 [emoji24][emoji24][emoji24]
Serdecznie witamy i zapraszamy do nasCzesc Wam!
Staramy sie 1,5 roku prawie, za mna ciaza ektopowa i wczesne poronienie sprzed 2 miesiecy.
Mam nadzieje, ze z Nowym Rokiem, nowym krokiem!! Trzymam za każda z Was mocno kciuki i zdrówka Dziewczyny!!
Straszniee późno kończysz.... oby Ci szybciutko zleciało i do domku
tak właśnie się domyślałamNiestety z racji świat otwarcie galerii jest wydłużone... [emoji24][emoji24][emoji24]
Witamy i zapraszamy serdecznieHej, przyjmiecie do siebie i mnie?
Jestem Gosia, mamy już synka, o drugiego dzieciaczka mieliśmy się starać już od ostatnich wakacji, jednak troszkę nam się to wszystko pokomplikowało... gdy zdrowotnie wszystko się wyprostowało - na drodze stanęła praca. Starania zaczynamy na wiosnę trzymam kciuki za nas wszystkie!