Hej kochana ja dziś cały dzień śpię ciśnienie miałam niskie bardzo. Oznak jaki to tylko bolace sutki dotknąć się nie idzie ale nie wiem czy to na @. Beta mnie troche zgasila i nie mysle zbyt pozytywnie@kasiula34 jak tam u Ciebie?
Beta widze negatywna. Jakies oznaki @?
reklama
NatS91
Fanka BB :)
Niby płodny, ale ciezko stwierdzic bo jak się przytulamy to używanymy tego zelu tu polecanego. I nie wiem przygasza mnie ciągle ten brak skoku temperatury. A testy chyba nie do końca mogą być trafne, bo w tamtym miesiącu wyszło idealnie, i było widzieć. Nie wiem co mam zrobic może pójdę jutro kupić jakieś inne xDA masz sluz plodny ? Może te testy jakieś trefne?
G
guest-1712596415
Gość
Hej dziewczyny mam Pytanie, czy możliwe jest ze krwawienie implantacyjne jest na brąz bardzo małej ilości na papierze 9 dni po owulacji i tylko w tym momencie odrobine, więcej się to nie powtórzyło i po zagnieżdżeniu jest wydzielane Hcg, ale po jakim czasie jest wyłapywane w teście ciążowym
Asia28BK
Rób nadal te testy bo nóż widelec się owu przesunie na około 20 dc.Niby płodny, ale ciezko stwierdzic bo jak się przytulamy to używanymy tego zelu tu polecanego. I nie wiem przygasza mnie ciągle ten brak skoku temperatury. A testy chyba nie do końca mogą być trafne, bo w tamtym miesiącu wyszło idealnie, i było widzieć. Nie wiem co mam zrobic może pójdę jutro kupić jakieś inne xD
A jestes pewna ze mialas owu w pore a nie wlasnie dzis ?Hej dziewczyny mam Pytanie, czy możliwe jest ze krwawienie implantacyjne jest na brąz bardzo małej ilości na papierze 9 dni po owulacji i tylko w tym momencie odrobine, więcej się to nie powtórzyło i po zagnieżdżeniu jest wydzielane Hcg, ale po jakim czasie jest wyłapywane w teście ciążowym
Dokładnie, ja mam zawsze w owulacje plamienie na lekko brazowo wraz z sluzem plodnymA jestes pewna ze mialas owu w pore a nie wlasnie dzis ?
Jeśli wyszły Ci w poprzednim cyklu to trefne nie są, może rzeczywiście rób dalej ja miałam owulacje nawet po 20 dcNiby płodny, ale ciezko stwierdzic bo jak się przytulamy to używanymy tego zelu tu polecanego. I nie wiem przygasza mnie ciągle ten brak skoku temperatury. A testy chyba nie do końca mogą być trafne, bo w tamtym miesiącu wyszło idealnie, i było widzieć. Nie wiem co mam zrobic może pójdę jutro kupić jakieś inne xD
Rób nadal te testy bo nóż widelec się owu przesunie na około 20 dc.
Mi się tak przesunęło. Ciągle były bladziochy aż nagle "trach" dwie grube krechy rano a wieczorem już znowu blade. A przesunęło mi się prawie tydzień ponad
Mamcia_86
Jaki zastrzyk musiałaś kupić? Ile kosztował? W przyszłym miesiącu mnie to czeka. Ile po zastrzyku trzeba odbyć stosunek?Dobra wyszłam z gabinetu, tamten pęcherzyk stoi na 19mm, ale jest drugi 25mm i dostałam zastrzyk! Jestem mocno zaskoczona, bo czułam że już wszystko przepadło
Niestety znam to... Mam 7 letnią córkę i też czekaliśmy... A to awans, a to mieszkanie, a to zrobiło nam się wygodnie jak miała 5 lat i teraz znowu obudził się ogromny instynkt macierzyński...Ja już wiem że nie warto Nic odkładać na później :/ urodziłam corcie w 2011 roku i tak długo zwlekalam z drugim Bo zawsze było jakieś "ale"...A teraz mam problem żeby zajść..
reklama
AsiaIN
Jest mozliwe. Hcg zaczyna byc wytwarzane po zagniezdzeniu. Wiem co Ci chodzi po glowie Ale jesli to byloby TO, i tak poczekaj do terminu @ taka moja rada, a zrobisz jak zechcesz. Pozdrawiam.Hej dziewczyny mam Pytanie, czy możliwe jest ze krwawienie implantacyjne jest na brąz bardzo małej ilości na papierze 9 dni po owulacji i tylko w tym momencie odrobine, więcej się to nie powtórzyło i po zagnieżdżeniu jest wydzielane Hcg, ale po jakim czasie jest wyłapywane w teście ciążowym