reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A masz sluz plodny ? Może te testy jakieś trefne?
Niby płodny, ale ciezko stwierdzic bo jak się przytulamy to używanymy tego zelu tu polecanego. I nie wiem przygasza mnie ciągle ten brak skoku temperatury. A testy chyba nie do końca mogą być trafne, bo w tamtym miesiącu wyszło idealnie, i było widzieć. Nie wiem co mam zrobic może pójdę jutro kupić jakieś inne xD

Hej dziewczyny mam Pytanie, czy możliwe jest ze krwawienie implantacyjne jest na brąz bardzo małej ilości na papierze 9 dni po owulacji i tylko w tym momencie odrobine, więcej się to nie powtórzyło i po zagnieżdżeniu jest wydzielane Hcg, ale po jakim czasie jest wyłapywane w teście ciążowym

Niby płodny, ale ciezko stwierdzic bo jak się przytulamy to używanymy tego zelu tu polecanego. I nie wiem przygasza mnie ciągle ten brak skoku temperatury. A testy chyba nie do końca mogą być trafne, bo w tamtym miesiącu wyszło idealnie, i było widzieć. Nie wiem co mam zrobic może pójdę jutro kupić jakieś inne xD
Rób nadal te testy bo nóż widelec się owu przesunie na około 20 dc.

Hej dziewczyny mam Pytanie, czy możliwe jest ze krwawienie implantacyjne jest na brąz bardzo małej ilości na papierze 9 dni po owulacji i tylko w tym momencie odrobine, więcej się to nie powtórzyło i po zagnieżdżeniu jest wydzielane Hcg, ale po jakim czasie jest wyłapywane w teście ciążowym
A jestes pewna ze mialas owu w pore a nie wlasnie dzis ?

Jeśli wyszły Ci w poprzednim cyklu to trefne nie są, może rzeczywiście rób dalej ja miałam owulacje nawet po 20 dc

Dobra wyszłam z gabinetu, tamten pęcherzyk stoi na 19mm, ale jest drugi 25mm i dostałam zastrzyk! Jestem mocno zaskoczona, bo czułam że już wszystko przepadło
Jaki zastrzyk musiałaś kupić? Ile kosztował? W przyszłym miesiącu mnie to czeka. Ile po zastrzyku trzeba odbyć stosunek?
Ja już wiem że nie warto Nic odkładać na później :/ urodziłam corcie w 2011 roku i tak długo zwlekalam z drugim Bo zawsze było jakieś "ale"...A teraz mam problem żeby zajść..
Niestety znam to... Mam 7 letnią córkę i też czekaliśmy... A to awans, a to mieszkanie, a to zrobiło nam się wygodnie jak miała 5 lat i teraz znowu obudził się ogromny instynkt macierzyński...

reklama
Jest mozliwe. Hcg zaczyna byc wytwarzane po zagniezdzeniu. Wiem co Ci chodzi po glowie ;) Ale jesli to byloby TO, i tak poczekaj do terminu @ taka moja rada, a zrobisz jak zechcesz. Pozdrawiam.

Do góry