reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jaki zastrzyk musiałaś kupić? Ile kosztował? W przyszłym miesiącu mnie to czeka. Ile po zastrzyku trzeba odbyć stosunek
Mąż kupował pregnyl płacił około 100 zł za 2 (mieliśmy dawkę 10000) ale wcześniej szukaliśmy w rożnych aptekach bo ciężko było dostać i w jednej było nawet za 220zl
Pęknięcie powinno nastąpić około 24-36 godzin po podaniu, ale ja miałam już bardzo dojrzały pęcherzyk więc wydaje mi się że już pękł
Strasznie bolało, chodzić nie mogłam.

W ogóle to dziś mi gin powiedział że ten zastrzyk jest produkowany z moczu ciężarnych kobiet! Nie wiedziałam. Mówi że jeśli zrobię test to wyjdzie pozytywny bo to hormon hcg! Czyli dostajemy szansę od ciężarnych! Ludzkie ciało jest niesamowite

Ostatnia edycja:
Hej kochana ja dziś cały dzień śpię ciśnienie miałam niskie bardzo. Oznak jaki to tylko bolace sutki dotknąć się nie idzie ale nie wiem czy to na @. Beta mnie troche zgasila i nie mysle zbyt pozytywnie :(
Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to mnie bolało nawet powietrze ocierające się o sutki Haha. A nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem

Mąż kupował pregnyl płacił około 100 zł za 2 (mieliśmy dawkę 10000) ale wcześniej szukaliśmy w rożnych aptekach bo ciężko było dostać i w jednej było nawet za 220zl
Pęknięcie powinno nastąpić około 24-36 godzin po podaniu, ale ja miałam już bardzo dojrzały pęcherzyk więc wydaje mi się że już pękł
Strasznie bolało, chodzić nie mogłam.
Dziękuję za odpowiedź. Pierwszy raz miałaś robiony zastrzyk?

reklama
Do góry